Κρστιτς για το ξύλο στο Ελλάδα - Σερβία: Μου επέβαλαν τρία χρόνια με αναστολή, αλλά το άξιζα

Metrosport Team26 Μαρτίου 2023

Ο Νέναντ Κρσιτς αναφέρθηκε στο... περίφημο ξύλο που είχε πέσει στο τουρνουά Ακρόπολις πριν 12 χρόνια και συγκεκριμένα στον αγώνα Ελλάδα-Σερβία. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών χρόνων με αναστολή.

«Η κατάσταση φαινόταν να εκτονώνεται, αλλά ξαφνικά ο Κέσελ χτύπησε τον Τσαρτσαρή στο σαγόνι και... αυτό ήταν. Μετά κατέβηκε ο Μπιέλιτσα από την εξέδρα και κάποιο αντικείμενο έπεσε πάνω μου. Κατά την άποψή μου υπήρχε λάθος στην οργάνωση του αγώνα, δεν υπήρχαν αστυνομικοί στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι κάποιος, αλλά θα ήταν έστω εκεί» δήλωσε αρχικά ο Κρσιτς, για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Λίγος κόσμος το ξέρει, αλλά μετά έγιναν επεισόδια και στην φυσούνα, στα αποδυτήριά μας και στο ξενοδοχείο. Μου πήραν το διαβατήριο, τέθηκα υπό κράτηση και χρειάστηκε να πάω στην Πρεσβεία για κατάθεση. Δεν ήθελα όμως να κάνω κάποια δήλωση του στυλ 'ως αρχηγός της ομάδας μπήκα κρατητήριο, αλλά τι θα γινόταν αν ήμουν Αμερικανός;' Αυτό που έγινε πάντως ήταν ντροπιαστικό και άξιζα ότι έπαθα. Αργότερα καταδικάστηκα σε τρία χρόνια με αναστολή, κάτι που σήμαινε ότι δεν μπορούσα να δημιουργήσω πρόβλημα όταν ήμουν στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.