Νέα καταγγελία για κάλεσμα σε «πριβέ» πάρτι από 25χρονη με... δώρο 5.000 ευρώ!

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2022

Νέα καταγγελία για «πριβέ» πάρτι με προσέλκυση νεαρών κοριτσιών, αυτή τη φορά στην Κρήτη, βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά και τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για καταγγελία που έφτασε στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα Creta24, από μια γυναίκα 25 χρονών που κατάγεται από χωριό του Ρεθύμνου, η οποία είχε δεχθεί στο παρελθόν αντίστοιχη πρόσκληση από άγνωστό της άνδρα με τον οποίο ήταν «φίλοι» στο Facebook.

Όπως περιγράφει μιλώντας στο τοπικό σάιτ η 25χρονη, μόλις έγιναν φίλοι με τον συγκεκριμένο άνδρα, η καταγωγή του οποίου δεν είναι από την Κρήτη, έλαβε ένα... περίεργο μήνυμα, με το οποίο ο νεαρός την προσκάλεσε σε ένα κλειστό πάρτι, ζητώντας την να υποδέχεται τους υπόλοιπους προσκεκλημένους.

Μάλιστα, ο νεαρός προσπάθησε να τη δελεάσει προσφέροντάς της 5.000 ευρώ, ποσό το οποίο της υποσχέθηκε ότι θα της το έδινε μπροστά.

Για να γίνει πιο πειστικός, της έστειλε και μια φωτογραφία με τα χρήματα που υποτίθεται ότι θα γίνονταν δικά της μετά από τη συγκεκριμένη βραδιά.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.