Κρίσιμη μέρα για Αουγκούστο ενόψει PSV

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2020

Η σημερινή μέρα θα κρίνει κατά ένα μεγάλο μέρος στο αν ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να υπολογίζει τον Αουγκούστο για το ματς με την PSV το βράδυ της Πέμπτης στην Ολλανδία. 

Αν καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα και περάσει τα σχετικά τεστ με επιτυχία τότε ο Βραζιλιάνος «κλειδώνει» την παρουσία του στην αποστολή και ο Ουρουγουανός τεχνικός θα μπορέσει έστω και την τελευταία στιγμή να αποφασίσει αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα έστω και ερχόμενος από τον πάγκο. Εκεί που ο Γκαρσία καλείται να βρει λύσεις είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

 Ο Γιαννούλης είναι τραυματίας, ο Βιεϊρίνια και ο Περέιρα δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην φάση των ομίλων. Ο τελευταίος υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. 

Οι παίκτες που έπαιξαν βασικοί με τον ΠΑΣ έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι προπόνηση σε φουλ ρυθμούς. Ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ το πρωί της Τετάρτης και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή. Το Σάββατο θα ταξιδέψει οδικώς στη Λαμία για το ματς με την τοπική ομάδα (Κυριακή 17:15).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.