Κρίσιμη η κουβέντα με τον Γεραπετρίτη

Γιώργος Στράντζαλης14 Μαΐου 2020

Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Αρης για άμεση επαφή μαζί του λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στους Κιτρινόμαυρους. Σύμφωνα με την απάντησή του στην κοινή επιστολή που του έστειλαν ΠΑΕ και ΑΣ, η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στις 12. Εκτός του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, παρόντες θα είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης, καθώς επίσης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο τελευταίος, από την πρώτη στιγμή τάχθηκε στο πλευρό του δίκαιου αιτήματος των Κιτρινόμαυρων και σε επαφή του πρόσφατα με ανθρώπους του Αρη ζήτησε να είναι «παρών» στην κουβέντα με τον Υπουργό Επικρατείας. Η ΠΑΕ θα ζητήσει από τον κύριο Γεραπετρίτη να συμπεριλάβει το ζήτημα του Αρη στην ατζέντα της συζήτησης με τους αξιωματούχους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, καθότι είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί κι άλλες ομάδες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 

Οι Κιτρινόμαυροι σημειώνουν ότι εφάρμοσαν διάταξη της ελληνικής νομοθεσίας επί της διαδικασίας της εκκαθάρισης, παρόλο αυτά όμως η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί η αυριανή τηλεδιάσκεψη, ενόψει και της συνάντησης που θα έχει η Κυβέρνηση με την FIFA για το θέμα του «μνημονίου».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.