Κρις Ροκ: Μίλησε για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ - «Δεν είμαι θύμα»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2022

Ο Κρις Ροκ αναφέρθηκε στο χαστούκι που δέχτηκε από τον Γουίλ Σμιθ στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Υπενθυμίζεται πως ο Γουίλ Σμιιθ ανέβηκε πάνω στη σκηνή την ώρα που ο παρουσιαστής της επόμενης απονομής βραβείου Κρις Ροκ μιλούσε, του έριξε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Ροκ παρουσίαζε το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ πρότεινε στην Σμιθ να γυρίσει σίκουελ για το «G.I. Jane», στο οποίο η Ντέμι Μουρ είχε πρωταγωνιστήσει με ξυρισμένο κεφάλι. Τη στιγμή που ο Ροκ έκανε το αστείο, ο Σμιθ φάνηκε να γελάει, ωστόσο η σύζυγός του έκανε μία γκριμάτσα δείχνοντας ότι δεν της άρεσε καθόλου αυτό που άκουσε.

Ο Σμιθ χωρίς να πει τίποτα και φανερά ενοχλημένος στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του.

Μήνες μετά το συμβάν, ο Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Madison Square Garden το Σάββατο, θέλησε να ξεκαθαρίσει στο κοινό του πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί τον εαυτό του «θύμα».

«Δεν είμαι θύμα, ούτε πήγα στο νοσοκομείο για κάτι τέτοιο. Είναι σαν να πάω για να γιατρευτώ από το κόψιμο ενός χαρτιού», δήλωσε ο κωμικός ηθοποιός με το γνωστό του χιούμορ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.