Κρίμα για τον ΠΑΣ! Είχε την ευκαιρία, φωνάζει για πέναλτι, στον τελικό ο Ολυμπιακός

Χάρης Δημαράς28 Απριλίου 2021

Το πάλεψε, το πίστεψε, αλλά δεν τα κατάφερε... Ο ΠΑΣ Γιάννινα προδόθηκε από τις αμυντικές του αδυναμίες, στάθηκε και άτυχος στην πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Παντελάκη για να κάνει το 2-2, φωνάζει δίκαια για πέναλτι στο 3-1, αλλά έμεινε εκτός τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός.

Το τελικό σκορ στο Φάληρο ήταν το 3-1, με τους Ηπειρώτες να είναι οι πρώτοι που απειλούν με τον Ελευθεριάδη στο 9', αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Τελικά αυτό το κατάφερε ο Ολυμπιακός από την ασπρη βούλα με τον Ελ Αραμπί, μετά από χέρι του Πίρσμαν.

Ο Ολυμπιακός έκανε και το 2-0 πριν από το ημίχρονο και πάλι με τον Ελ Αραμπί, εκμεταλλευόμενος αμυντική αδρανεια των φιλοξενούμενων.


Ο ΠΑΣ δεν το έβαλε κάτω. Ο Γιαννίκης πέρασε τους Κρίζμαν και Μπρέμερ, δίνοντας περισσότερη επιθετικότητα στην ομάδα του. Τελικά οι Γιαννιώτες μείωσαν με τον Καρτάλη, ενώ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Παντελάκη για το 2-2.

Ο Ολυμπιακός όμως εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά του ΠΑΣ, που βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και έκανε το 3-1 με τον Μπρούμα στο 57', μετα από ασίστ του Ελ Αραμπί, ο οποίος είχε συμμετοχή και σε αυτό το γκολ.

Ο ΠΑΣ φώναξε δίκαια για πέναλτι που δεν του δόθηκε σε ανατροπή του Κάστρο από τον Σεμέντο. Αν το έδινε ο Ρατσκόφσκι, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. 

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.