Κρέσπο: «Έχουμε ποιότητα, να μην είμαστε υπερόπτες»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2021

Να αγωνιστεί με αυτοπεποίθηση αλλά όχι με υπεροψία και να δείξει την ποιότητα του ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τη Μποέμιανς σύμφωνα με όσα είπε ο Χοσέ Κρέσπο στην συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι. 

Aναλυτικά: 

Για το αν είναι έτοιμος: «Προπονούμαι τις τελευταίες μέρες. Βρίσκομαι στην αποστολή και αν ο προπονητής νιώσει ότι είμαι έτοιμος, θα είμαι εκεί για να τα δώσω όλα». 

Για το κρίσιμο σημείο: «Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο σοβαροί. Ήμασταν καλοί αλλά τα γκολ ήρθαν από λάθη. Μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Έχουμε την ποιότητα, δουλεύουμε πολύ και να διατηρήσουμε ένα ύφος αυτοπεποίθησης αλλά να μην είμαστε και υπερόπτες».

Για την παρουσία του κόσμου: «Το να παίζεις με φιλάθλους είναι σημαντικό. Όλοι περιμένουμε πως και πως την επιστροφή τους. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους. Είναι μια τεράστια βοήθεια για εμάς». 

Για τη δουλειά που γίνεται: «Η σεζόν θα πάει καλά. Πιστεύω αυτό θέλει να φέρει ο προπονητής. Αλλάζουμε το μυαλό και την προσέγγιση. Χρειαζόμαστε χρόνο για να βρεθούμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ξέρουμε τι έχουμε πετύχει και θέλουμε να πετύχουμε και άλλα».

Για Λουτσέσκου: «Αισθάνομαι ωραία, αυτοπεποίθηση και χαρά. Η αλλαγή της νοοτροπίας είναι κλειδί. Θεωρώ ότι είναι κάτι που μας έλειψε η δουλειά αυτή, Αύριο θα έιναι το πρώτο βήμα της δουλειάς που ξεκινήσαμε».

Για τη μεταγραφή του Τζόλη: «Σαν έμπειροι θα πρέπει να δίνουμε βοήθεια στους νέους και στο επιτελείο της ομάδας. Το είχε ανάγκη και η ομάδα πιστεύω. Το να εκμεταλλεύεσαι την πορεία ενός παίκτης και να κερδίζεις κάτι είναι σημαντικό. Μπορούμε να αναπληρώσουμε το κενό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.