Κρέσπο: «Αν πάμε Τίρανα, θα τα έχω πετύχει όλα με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2022

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι ανασταλτικά κόντρα στην Γάνδη και έχοντας άριστη συνεργασία με τον Ινγκασον, εκμηδένισαν την "απειλή Ντεπουάτρ". Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Ισπανός αμυντικός μίλησε στο metrosport.gr.

«Είναι σημαντικό που έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ωστόσο η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή με το 1-0. Πιστεύω ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για εμάς, αλλά και για αυτούς.

 Η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή και για τους δύο», τόνισε αρχικά ο Κρέσπο, συμπληρώνοντας σε ό,τι έχει να κάνει με την ρεβάνς: «Τα όνειρα μας είναι μεγάλα, να προκριθούμε και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ξέρουμε ότι είναι αρκετά δύσκολο, αλλά η κατάσταση είναι στα χέρια μας, το δείξαμε και χθες. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα δώσουμε τα πάντα εκεί για να πάρουμε αυτή την πρόκριση».

Πώς σχολιάζεις την έως τώρα πορεία σας στην Ευρώπη φέτος;

«Είναι κάτι πολύ όμορφο. Για να μιλήσω προσωπικά, είμαι σχεδόν έξι χρόνια στην ομάδα και έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές. Ίσως επειδή το ζούμε από μέσα, από μέρα σε μέρα, δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ακριβώς το τι έχουμε πετύχει. Μετά από χρόνια θα δούμε ότι πετύχαμε κάτι πολύ καλό, κάτι όμορφο. Δεν θέλουμε όμως να σταματήσουμε εδώ. Θέλουμε να συνεχίσουμε, να πάμε μπροστά. Ξέρω πως αυτοί μπορεί να είναι οι τελευταίοι μου τρεις μήνες στην ομάδα, οπότε θέλω να δώσω κάτι παραπάνω, να πετύχω κάτι καλύτερο, να συνεχίσω να γράφω ιστορία με τον ΠΑΟΚ και να το ευχαριστηθώ».

Η ομάδα βγάζει μια πολύ καλή νοοτροπία, κάτι που επισημαίνει και ο προπονητής σας…

«Έχουμε πολύ δυνατή νοοτροπία και είμαστε συγκεντρωμένοι. Σε μερικές στιγμές του παιχνιδιού υποφέραμε, αλλά υποφέραμε όλοι μαζί, σαν ένας. Μετά είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας και ίσως θα μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε καλύτερα, για να έχουμε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Στο τέλος κερδίσαμε και πλέον πρέπει να δείξουμε την ίδια νοοτροπία και στο Βέλγιο».

Τελικά, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η μετάβαση από το ένα παιχνίδι στο άλλο ανά τρεις μέρες;

«Είναι πολύ δύσκολο, γιατί το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα Play Off και ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να αλλάξουμε το... τσιπάκι στο μυαλό μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι την ίδια ημέρα θα παίζουν μεταξύ τους οι ομάδες που βρίσκονται από πίσω μας (σ.σ. εννοεί το Παναθηναϊκός- ΑΕΚ), οπότε με νίκη μπορούμε να ανοίξουμε τη διαφορά. Θα είναι δύσκολο, πρέπει να δείξουμε την ίδια νοοτροπία, να τα δώσουμε όλα. Γιορτάσαμε λίγο τη νίκη επί της Γάνδης και πλέον στρεφόμαστε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ».

Μετά και την φετινή ευρωπαϊκή πορεία και έχοντας πάρει τόσους τίτλους με τον ΠΑΟΚ, θεωρείς ότι έχεις πετύχει τα πάντα εδώ;

«Όχι ακόμα. Αν πάμε στα... Τίρανα θα πω ναι, πως τα έχω πετύχει όλα. Είμαι φιλόδοξος. Θέλουμε να προχωρήσουμε. Πάντα ονειρευόμαστε και θέλουμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό εδώ».

Το συμβόλαιό σου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Θα συνεχίσεις και του χρόνου στον ΠΑΟΚ;

«Η ευχή μου είναι εύκολη, θέλω να μείνω εδώ. Έχουμε κάποιες συζητήσεις, όχι κάτι σοβαρό. Πρώτα πρέπει να δούμε αν όντως υπάρχει η θέληση να παραμείνω στην ομάδα, και στη συνέχεια θα δούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.