Κρέσιτς: «Ηγέτης ο Σβαμπ, θα απολαύσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Metrosport Team05 Αυγούστου 2020

Το εγκώμιο του Σβαμπ έπλεξε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν ατζέντης ποδοσφαιριστών, Ντάριους Κρέσιτς, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι έχει ηγετικά χαρακτηριστικά και μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη γνωριμία με Σβαμπ και την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Γνώρισα εδώ και λίγο καιρό τον Σβαμπ μέσω ενός κοινού γνωστού. Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα μου αποκάλυψε ότι έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ και αμέσως προσπάθησα να τον πείσω να την αποδεχθεί. Του είπα ότι θα απολαύσει το ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα».

Για τα χαρακτηριστικά του Σβαμπ: «Είναι ηγέτης και ακόμη και όταν οι συμπαίκτες του δεν έχουν τόση καλή απόδοση, βγαίνει μπροστά και βοηθά την ομάδα να σταθεί όρθια. Έχει πολύ καλά σωματικά προσόντα. Θα μπορούσε να παίζει σε πρωτάθλημα μεγαλύτερης κατηγορίας. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ».

Για το εάν μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση της Τούμπας: «Θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Στη πίεση της Τούμπας κάποιοι φτιάχνονται, βρίσκουν κίνητρο και τραβούν μπροστά και άλλοι δεν την αντέχουν. Ο Σβαμπ ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Σίγουρα θα του δώσει κίνητρο η ατμόσφαιρα της Τούμπας και θα το απολαύσει».

Πρόσθεσε: «Θα έρθω να δω ένα παιχνίδι στην Τούμπα. Ίσως το πρώτο με τον Ολυμπιακό».

Για τον Γκαλίνοβιτς: «Τον γνωρίζω από τότε που ήμουν στον Πανιώνιο και εκείνος στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και το ίδιο είναι και ως προπονητής. Παρακολουθώ τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ που είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.