Κρεµάει τα παπούτσια του ο Νικολαΐδης

Metrosport Team10 Μαΐου 2022

Ηρθε το πλήρωµα του χρόνου για τον ∆ηµήτρη Νικολαΐδη να κρεµάσει τα παπούτσια του.

Με δήλωση του επισηµαίνει: «Πρέπει να ήµουν 6 ετών όταν µε πρώτο πήγε ο πατέρας µου στο γήπεδο. Ήταν Προπονητής τότε αν θυµάµαι καλά στην ∆όξα Ελπίδας Ευόσµου. Ηταν έρωτας µε την πρώτη µάτια. Από τότε δεν σταµάτησα να παίζω ποδόσφαιρο. 

Στην ΑΕ Πυλαίας, στον Φίλιππο Παλαιοκάστρου, στην ακαδηµία ποδοσφαίρου Γεώργιος Κούδας, στην Νίκη Μεσηµερίου, στον  Λαχανά, στον Μελιτέα, στην ΑΕ Φοίνικα, στην Μενεµένη, στον ΠΟ Ξηροχωρίου, στον Ατρόµητο Φιλαδέλφειας, στον Εύοσµο 2006, στον Αργοναύτη Καλαµαριάς και φυσικά στη Νίκη Νεοχωρούδας. Μέχρι και σήµερα στην ηλικία των 43 σχεδόν ετών όπου και αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να κάνω χώρο στα νέα παιδιά. 

Σήµερα αγωνίστηκα για τελευταία φορά µε την οµάδα της καρδιάς µου την Νίκη Νεοχωρουδας. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι και λίγα, πιστεύω ότι υπηρέτησα το ποδόσφαιρο µε ήθος και αξιοπρέπεια. Θα µου µείνουν µόνο καλές αναµνήσεις. Τόσα χρόνια προπονήσεων, αγώνων µε χαρές και λύπες µε τραυµατισµούς και αρκετά γκολ, µου αφήνουν µια υπέροχη γεύση, την οποία δεν θα άλλαζα µε τίποτα. Η αγάπη µου για το ποδόσφαιρο µου στέρησε πολλά αλλά ταυτόχρονα µου έδωσα πολλά περισσότερα. Ευχαριστώ όλους τους συµπαίκτες στις οµάδες που συνυπήρξαµε, τους αντιπάλους, τους προπονητές και τους παράγοντες. Την οικογένεια µου για την στήριξη και ειδικά την γυναίκα µου για τα τόσα χαµένα Σαββατοκύριακα.

Ηρθε η ώρα να δώσω ενέργεια σε σηµαντικότερα πράγµατα. Αν στεναχώρησα, αδίκησα ή προσέβαλα κάποιον του ζήτω συγνώµη.

Καλή συνέχεια σε όλους και καλό καλοκαίρι

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.