Κράτησε το αήττητο με 10 στο Κορωπί ο ΠΑΟΚ

Στέφανος Αβραμίδης02 Φεβρουαρίου 2020

Όρθιος έμεινε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής του Πρωταθλήματος της Κ19 με τον Παναθηναϊκό στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία αγωνιζόταν από το 57ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παναγιώτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το «τριφύλλι» προηγήθηκε στο 26' με τον Αθανασακόπουλο που πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή τον Ταλιχμανίδη.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν οι Δούμτσης και Τσοπούρογλου άλλαξαν την μπάλα και ο δεύτερος πλάσαρε εξαιρετικά τον Χριστογεώργο για το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων καθώς στο σουτ του Αλεξανδρόπουλου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δικεφάλου και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι, έχοντας στο πλάι του τον συμπατριώτη του επιθετικό, Καρλίτος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζαγαρίτης, Σαντικάι (80΄ Μαυρουδής), Καραγιάννης, Σαμαράς, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Σούλτσε( 80΄ Νιάρχος), Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης( 69΄ Ηλιάδης).

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Ταχάτος, Τζόλης( 85΄ Θεοδωρίδης), Γιάβης, Γκορντεζιάνι, Δούμτσης( 85΄ Πανίδης), Τσοπούρογλου (79’ Καραμπέρης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.