Κοζάνη: Πρότεινε σε 10χρονο κοριτσάκι να της πάρει γαριδάκια για να τον... φιλήσει!

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2022

Κάθε μέρα βρίσκουν το φως της δημοσιότητας ολοένα και πιο τραγικές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης, με τις περισσότερες να υπάρχει και εμπλοκή παιδιών. Ένα αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα και στη Κοζάνη, έξω από δημοτικό σχολείο.

Με αυστηρές συστάσεις τη γλίτωσε ένας επαγγελματίας οδηγός που φέρεται να παρενοχλούσε ένα κοριτσάκι ηλικίας 10 χρόνων, το οποίο πλησίασε έξω από το δημοτικό σχολείο που πηγαίνει στην Κοζάνη και του πρότεινε να του αγοράσει τρόφιμα με αντάλλαγμα να το φιλήσει!

Η ανήλικη μαθήτρια αρνήθηκε κατηγορηματικά την «προσφορά» του άνδρα που εργάζεται σε επιχείρηση της περιοχής να της αγοράσει γάλα κακάο από ένα κατάστημα και ενημέρωσε τη μητέρα της, η οποία αντέδρασε και του ζήτησε να σταματήσει να παρενοχλεί το παιδί.

Όμως, εκείνος επέμεινε ζητώντας «ένα φιλάκι» από το κορίτσι για να του πάρει γαριδάκια! Έτσι, η μητέρα κατέφυγε στην Αστυνομία και ο οδηγός προσήχθη στο τμήμα της πόλης, όπου έδωσε εξηγήσεις και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η οικογένεια του κοριτσιού δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.