Κουβέντα για μειώσεις συμβολαίων στον Αρη

Γιώργος Στράντζαλης02 Ιουνίου 2020

Ενα θέμα που απασχολούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα τους ανθρώπους του Αρη, αφορά στη συζήτηση για τις μειώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών στο διάστημα παύσης προπονήσεων και αγώνων λόγω της υγειονομικής κρίσης.  

Οπως σε όλες τις ομάδες της Super League 1, έτσι και στον Αρη ανοίγει πλέον αυτή η κουβέντα στην προγραμματισμένη για σήμερα (2/6) συνάντηση μεταξύ του Άγγελου Χαριστέα και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Σχετική συζήτηση έγινε και στο προηγούμενο διάστημα, καθώς ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ είχε προϊδεάσει τους παίκτες για τον τρόπο σκέψης της διοίκησης, ωστόσο εκείνες οι επαφές δεν είχαν τεθεί στην τελική τους βάση. Η πρώτη ουσιαστική κουβέντα θα γίνει σήμερα (2/6). Εκεί θα διατυπωθούν οι προτάσεις της διοίκησης και αναμένεται να κατατεθούν προς τους ποδοσφαιριστές. Πρόθεση των Κιτρινόμαυρων είναι να τελειώσει αυτό το ζήτημα το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας και πριν την έναρξη των playoffs, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στον αγωνιστικό τομέα. Αυτό θα εξαρτηθεί ασφαλώς από το επίπεδο μείωσης των συμβολαίων που θα προταθεί από τη διοίκηση και φυσικά το αντίστοιχο από την αποδοχή που θα τύχει από τους παίκτες.

Σε πρώτο χρόνο διαπιστώνεται θετικό κλίμα από την πλευρά τους, διότι αντιλαμβάνονται τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται με την υγειονομική κρίση, με τις μειώσεις στα συμβόλαιά τους να αφορά στο διάστημα της “παύσης” των δραστηριοτήτων, ενώ δεν θα ξεπεράσει το 15%. Να σημειωθεί επίσης ότι η μείωση δεν αφορά όλα τα συμβόλαια, για παράδειγμα αυτά που είναι κάτω από 70-60 χιλιάδες αναμένεται να μην υποστούν “ψαλίδι”.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προταθεί η προοπτική “σβησίματος” μέρους της μείωσης σε περίπτωση επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί από την ομάδα και αφορά κυρίως την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος στόχος του Αρη μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.