Κουτζαβασίλης: «Μεγάλο ταλέντο ο Κοτάρσκι, καταφέραμε μια μεγάλη έκπληξη με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Για την πρόκριση του Απόλλωνα Παραλιμνίου στα προημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και για τον Κοτάρσκι μίλησε ο παίκτης της ομάδας, Φώτης Κουτζαβασίλης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για την πρόκριση στο Κύπελλο: «Μακάρι να δούμε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Καταφέραμε μια έκπληξη όπως γίνεται και στα μεγάλα πρωταθλήματα. Έπαιξε ρόλο η κλήρωση αλλά η προσπάθεια της ομάδας δεν μπορεί να μειωθεί γιατί ήταν μεγάλη. Η Λαμία δεν είναι κάποια από τις μεγάλες ομάδες, είναι ποιοτικά καλή ομάδα. Θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι και ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Για μένα θα πρέπει να πανηγυρίζει το ποδόσφαιρο των Σερρών. Έχουμε δύο ομάδες στο Κύπελλο».

Για ταλέντα: «Οι Σέρρες είναι καθαρά ποδοσφαιρικός νομός. Έρχονται παιδιά από πίσω. Υπάρχει ταλέντο τόσο σε εμάς όσο και στον Πανσερραϊκό».

Για Γεωργιάδη: «Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Σαφώς ξέρει ο ίδιος αν αδίκεισαι τον εαυτό του αλλά το όνομα του είναι μεγάλο. Είναι φόβητρο».

Για το αν αδίκησε τον εαυτό του: «Σίγουρα θα μπορούσα να παίξω παραπάνω. Και αδίκησα και αδικήθηκα. Ό,τι έχω καταφέρει, το έχω κάνει με δουλειά».

Για Κοτάρσκι: «Είναι ένα μεγάλο ταλέντο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.