Κουτσόπουλος: «Θα ανανέωνα πρώτα το... βαρόμετρο Βιεϊρίνια»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει και με επιτυχία μεταξύ άλλων ομάδων και τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μίλησε αναφορικά με τα 11 συμβόλαια που λήγουν για τον Δικέφαλο το προσεχές καλοκαίρι αλλά και την επόμενη ημέρα της ομάδας με ή χωρίς κάποιους από αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Σίγουρα οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα πρέπει να τρέξουν. Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Λουτσέσκου για το πρωτάθλημα. Ποδοσφαιριστές που θα δείξουν θα έχουν και λόγο να ανανεώσουν. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τις ακαδημίες, όπως ο Τσιγγάρας του οποίου το συμβόλαιο λήγει, και αυτά τα παιδιά θα πρέπει να είναι τα πρώτα που θα κληθούν για ανανέωση. Υπάρχει μεγάλη επένδυση στις ακαδημίες, και πρέπει να δοθεί βάση γιατί έτσι θα δοθεί υπεραξία και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ».

Για το πρώτο συμβόλαιο που θα ανανέωνε: «Θα πρέπει να ανανεωθεί πρώτα το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια, είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ, όσο κρατάνε ακόμα τα πόδια του. Ο Ζίβκοβιτς αποδίδει ακόμα και θα εξαρτηθεί από τους ποδοσφαιριστές αν με την εικόνα τους θα κερδίσουν την ανανέωση».

Για το ότι πολλοί ποδοσφαιριστές είναι μεγαλύτερης ηλικίας: «Η εμπειρία δίνει πολλά στον τρόπο παιχνιδιού, πιστεύω ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό και αυτοί οι ποδοσφαιριστές παίζουν τον δικό τους ρόλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.