Κουτσόπουλος: «Πέρασα δύσκολα στον τελικό με τον Άρη - Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τα παιχνίδια χωρίς αύριο»

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε αναφορικά με τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και τη συμπλήρωση 19 ετών από την ημέρα που οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν τον θεσμό απέναντι στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον ίδιο και το τι κάνει τώρα: «Βρίσκομαι στην Καρδίτσα, ασχολούμαι με τα αγροτικά, έχω κρατήσει φωτογραφίες από την εποχή που έπαιζα στον ΠΑΟΚ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ πριν τον τελικό και τον Άρη: «Πιστεύω ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα που έχει ο ΠΑΟΚ, είναι παιχνίδια χωρίς αύριο απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ τα παιχνίδια που θέλει τα παίρνει. Δεν νομίζω ότι ο Δικέφαλος θα θέλει να αφήσει τον Άρη να τον προσπεράσει στη βαθμολογία και έχει μπροστά του δύο τελικούς».

Για το αν υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ των δύο αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Το παιχνίδι σήμερα με αυτό του τελικού είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, δεν έχει τραυματισμούς και νομίζω ότι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα».

Αναφορικά με τους δύο προπονητές: «Ο Λουτσέσκου είναι από τους καλύτερους προπονητές, δουλεύει μεθοδικά, από την πλευρά του ο Γιοβάνοβιτς είναι επίσης πολύ καλός και δουλεύει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τυχερός γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει και σε παιχνίδια δίχως αύριο κρίνονται πολλά. Οι «Πράσινοι» είναι πιο διψασμένοι για το τρόπαιο, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα των τελικών».

Για τον τελικό του 2003: «Ήταν από τις πιο δύσκολες και ωραίες στιγμές της καριέρας μου, όπως και αγχωτικό, γιατί παίζαμε με τον Άρη στην Τούμπα και το αποτέλεσμα ήταν αγχωτικό. Η ημερομηνία αυτή έχει μείνει χαραγμένη για εμένα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι αγωνιστικά. Το τελείωμα του Γεωργιάδη ήταν καταπληκτικό, αλλά τη φανέλα εκείνη την είχα τάξει αλλού και δεν την έχω τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.