Κούτσης: «Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι στους έμπειρους, για κάποιους έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος στην ομάδα»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2022

Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ. «Είναι εξαιρετικά δύσκολο, υπάρχουν αντιξοότητες, αλλά αν έχεις φιλοδοξίες ακολουθείς αυτό το όνειρο. Ο Πανηλειακός έχει δύο τρία παιδιά που είναι καλοί παίκτες και αν έχουν θέληση θα γίνουν ακόμη καλύτεροι» είπε αρχικά για το έργο που ανέλαβε στον Πανηλειακό και πρόσθεσε αναφερόμενος στα σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟΚ: 

«Είναι ένα πρότζεκτ που πρέπει να το ακολουθήσουν πιστά, αλλά αυτή είναι απόφαση που θα την πάρει το ΔΣ. Σε ένα τέτοιο πρότζεκτ με παιδιά χωρίς πείρα θα δεις και σκαμπανεβάσματα. Αν έχουν την υπομονή και την διάθεση να επιμείνουν εκτιμώ ότι αργότερα θα αποδώσει καρπούς. Στη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας διακρίνονται περισσότερο οι νεαροί, παρά οι έμπειροι. Θα ήθελα οι έμπειροι να βάλουν πλάτη και να σπρώξουν την ομάδα, να την ξεκολλήσουν από την λάσπη. Αυτό βέβαια έχει ένα ενδιαφέρον. Εκεί είναι το πρόβλημα, στους έμπειρους. 

Για κάποια παιδιά έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος. Αν εξαιρέσω τους Ινγκασον και Νάρεϊ δεν βλέπω σε άλλους τον ενθουσιασμό και την φιλοδοξία. Δεν πείθουν κάποιον που είναι γνώστης. Οι νεαροί έχουν την πίστη και τη θέληση, γι' αυτό και διακρίνονται σε κάθε ματς. Μπορεί να τους λείπει η εμπειρία, αλλά και από τους έμπειρους δεν βλέπω ενδιαφέρον».

Για το αν έβαζε στη θέση του αριστερού μπακ τον Ράφα Σοάρες: «Φυσικά και θα έβαζα τον Ράφα Σοάρες, από την στιγμή που τον έχω επιλέξει περιμένω από αυτόν να με δώσει πράγματα και θα τον εμπιστευτώ. Αν δεν σηκώσει το βάρος, σημαίνει ότι δεν είναι για τον ΠΑΟΚ. Θα δώσει κάποιες «εξετάσεις» κόντρα στην ΑΕΚ για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ντέρμπι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.