Κούτσης: «Αυτό είναι το κλειδί για τον ΠΑΟΚ, στήριξη σε Μάντζιο»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ στη Ρωσία με την κράσνονταρ και την πρόσληψη του Άκη Μάντζιου στον Άρη.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κούτσης δήλωσε:

Θα σκοράρει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ: «Θέλω να σκοράρει. Αν δεν βάλει γκολ θα είναι ντεσαβαντάζ, εκτός αν λήξει 0-0. Έχει το πλάνο και τους παίκτες για να βάλει γκολ.

Πριν το ματς με την Μπενφίκα είπα ότι το κλειδί είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού. Αυτό είναι διαφορετικό ματς. Θα πρέπει να το δει το τεχνικό τιμ τελείως διαφορετικά από εκείνο με τους Πορτογάλους. Καλό είναι να χτίσει κάτι από τώρα, να έχει ένα πλάνο και μια στρατηγική».

Για την πρόσληψη του Άκη Μάντζιου στον Άρη: «Είμαστε φίλοι με τον Άκη, είχαμε και θα έχουμε καλή σχέση. Ο Μάντζιος δεν έχει να αποδείξει τίποτα, όπως και κανένας Έλληνας τεχνικός. Είμαι υπέρ των Ελλήνων προπονητών. Πολλοί ξένοι που έχουν έρθει είναι ανεπαρκείς αλλά λόγω ονόματος κάνουν επικοινωνιακό γκελ στον κόσμο. Θεωρώ τον Έλληνα προπονητή πολύ ικανό αρκεί να του δοθεί ο χρόνος, οι ευκαιρίες. Με ένα άσχημο αποτέλεσμα κρινόμαστε πολύ αυστηρά, κάτι που δεν γίνεται με τους ξένους. Πέρσι πήγε στον Παναιτωλικό ο Λουίς Κάστρο, την είχε τελευταία την ομάδα. Πήγε ο Χάβος και την έσωσε. Άλλο το ανδρικό άλλο τα αναπτυξιακά τμήματα. Ο προπονητής πρεπει να εμπνέει. Εκεί ήταν η αστοχία του συγκεκριμένου. Εύχομαι στον Άκη καλή επιτυχία, να τον αγκαλιάσει ο κόσμος του Άρη και να μην είναι απέναντι του με την πρώτη στραβή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.