Κούτσης: «Απόλυτο φαβορί ο ΠΑΟΚ - Μόνο τότε θα είναι πετυχημένη η χρονιά»

Metrosport Team05 Μαΐου 2021

Ο Γιώργος Κούτσης κατέθεσε μέσω του Metropolis 95.5 την άποψή του τόσο για το φινάλε των πλέι οφ, όσο και για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ

«Δεν μένει παρά να παρακολουθήσουμε καλό ποδόσφαιρο για να το απολαύσουμε. Δεν νομίζω ότι οι ομάδες επηρεάστηκαν από την μικρή διακοπή. Το πως αισθάνεται ο κάθε παίκτης δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Πρέπει,, όπως και να έχει, να παρθούν από το τεχνικό επιτελείο κάποιες αποφάσεις. Νομίζω καλύτερα να χάσει ένας παίκτης ένα παιχνίδι, αν δεν είναι έτοιμος, παρά τέσσερα αργότερα» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Ο στόχος για να χαρακτηριστεί πετυχημένη η σεζόν για τον ΠΑΟΚ είναι το Κύπελλο. Αν δεν το καταφέρει, εκτιμώ ότι δεν ήταν καλή η χρονιά. Φαίνεται ότι το 3-4-3 ταιριάζει περισσότερο, αλλά εξαρτάται και από τον αντίπαλο και τι παίκτες έχεις και αν μπορούν να το εξυπηρετήσουν. Επίσης, αν κατά την διάρκεια του αγώνα χρειαστεί να τον αλλάξεις τι ποδοσφαιριστές έχεις. Φαίνεται, πάντως, ότι λειτουργεί καλύτερα». 

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ σημείωσε: «Περιμένω σήμερα ένα παιχνίδι σαν τα άλλα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και εκτιμώ ότι θα κερδίσει. Η ΑΕΚ δεν μου άρεσε καθόλου στα τελευταία ματς. Θεωρώ τον ΠΑΟΚ απόλυτο φαβορί». 

Για τη μάχη της 2ης θέσης: «Θεωρητικά φαίνεται ότι η 2η θέση θα κριθεί την Κυριακή μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. Αλλά θα πρέπει να δούμε και τα σημερινά αποτελέσματα. Είναι λογικό ο Ολυμπιακός να κάνει αλλαγές καθώς έχει στεφθεί πρωταθλητής και δίνει χρόνο σε κάποια άλλα παιδιά για τα αξιολογήσει ο προπονητής. Δεν έχουν ρυθμό, πάντως, αυτά τα παιδιά, είναι ευκαιρία για τον Άρη να κερδίσει».

Για την εξέλιξη του Champions League υπογράμμισε: «Η Τσέλσι είναι καλύτερη από την Ρεάλ. Θα το βάλω σε εισαγωγικά. Η Ρεάλ δεν μου δείχνει την πολύ καλή ομάδα που θα επιβάλλει τον ρυθμό της και θα έχει την οντότητα που είχε πριν μερικά χρόνια. Η Τσέλσι είναι ανεβασμένη και έχει δώσει άλλη εικόνα. Για την Τσέλσι ήταν πιο εύκολο να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού από ότι στην Παρί. Η Σίτι, όμως, πρέπει να παραδεχθούμε ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Νομίζω ότι ένας τελικός Σίτι-Τσέλσι θα ήταν ό,τι καλύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.