Ο Guardian αποθεώνει τον Κούτσια και τον κατατάσσει στα 60 καλύτερα ταλέντα στον κόσμο!

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2021

Η γνωστή αγγλική εφημερίδα, The Guardian, κάθε χρόνο «σκανάρει» νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλο τον πλανήτη και τους προσθέτει στην λίστα με τα 60 καλύτερα ταλέντα στον κόσμο.

Στην φετινή, τοποθετήθηκε και το «next big thing» του Δικεφάλου, Γιώργος Κούτσιας, καθώς έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Αναλυτικά τι αναφέρει για τον Έλληνα επιθετικό η εφημερίδα:

«Σαν παιδί οκτώ ετών, ο Κούτσιας ταξίδευε για μια ώρα κάθε μέρα μετά το σχολείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μάθει περισσότερα για το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

"Το αυτοκίνητο ήταν το σπίτι μου. Εκεί κοιμόμουν, άλλαζα και διάβαζα", έχει πει σε δήλωσή του. Τέσσερα χρόνια μετά μετακινήθηκε στην πόλη, έχοντας επιλέξει να ακολουθήσει το όνειρό του. Πριν η πανδημία σταματήσει το ποδόσφαιρο των νέων στην Ελλάδα, έπαιξε σε 10 τουρνουά Κ15, Κ17, Κ19 και κέρδισε το βραβείο του MVP και του πρώτου σκόρερ στα οκτώ εξ αυτών.

Το Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 16 ετών, θεωρήθηκε ότι ήταν αρκετά δυνατός για να κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο στη Super League Interwetten και λίγους μήνες μετά στο Europa League. Ένας δυνατός αλλά γρήγορος επιθετικός, με θαυμάσια προσδοκία και 'μάτι στο γκολ", είναι το νέο κόσμημα του ΠΑΟΚ, μετά τον Χρήστο Τζόλη.»



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.