Κουτσιανικούλης-Σακελλαρίου: «Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο πετσί σου»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2022

Μια άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα είχαν οι πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ και πολύ καλοί φίλοι, Βασίλης Κουτσιανικούλης και Λευτέρης Σακελλαρίου στον αέρα της εκπομπής «Τρίτο Ημίχρονο» στον Metropolis 95.5 όπου μεταξύ άλλων μίλησαν για το σχέδια τους και την κατάσταση στο ποδόσφαιρο της Ελλάδος, για το πέρασμα τους από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την σημασία της ομάδας για αυτούς χωρίς φυσικά να παραλείψουν να σχολιάσουν την εμφάνιση του Δικεφάλου στο πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας.

Αρχικά ο Κουτσιανικούλης σχολιάζοντας το μέλλον του και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανέφερε
: «Είμαι στην αναμονή. Πέρα από κάποιες ομάδες της Α' Εθνικής, στην Β' και στην Γ' «δε κουνιέται φύλλο». Είναι γνωστό άλλωστε ότι σε αυτές τις κατηγορίες οι ρυθμοί είναι... αργοί. Όλοι περιμένουν τα λεφτά από το στοίχημα και τα τηλεοπτικά για να βγάλουν τους προϋπολογισμούς τους. Μεγάλο ρόλο παίζει και το τι θα γίνει με τις ομάδες της Γ' Εθνικής, ποιες θα ανέβουν ποιες θα πέσουν. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά σε πολύ χαλαρό επίπεδο. Ακόμα και όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί όπως είπα η κατάσταση είναι πολύ περίεργη. Ζυγίζω τις επιλογές μου αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάτι. Αν είχα και εγώ ένα ξενοδοχείο και δέκα ενοικιαζόμενα σε ένα νησί θα σου έλεγα ότι θα πάρω άλλα δέκα.» είπε στο τέλος της τοποθέτησής του, αναφερόμενος χαριτολογώντας στον καλό του φίλο Λευτέρη Σακελλαρίου, για να τον βάλει στην κουβέντα.

Ο Σακελλαρίου, ο οποίος έχει αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ασχολείται με τον χώρο του τουρισμού στην Ιο, διατηρώντας ενοικιαζόμενα καταλύματα μαζί με την σύζυγό του, έκανε αναφορά στην γνωριμία που εξελίχθηκε σε στενή φιλία με τον πρώην συμπαίκτη του:
«
Βρεθήκαμε στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, τα βρήκαμε και δέσαμε μεταξύ μας. Κάναμε ωραίο παρεάκι και κρατάμε την φιλία μας μέχρι και σήμερα.»

Στην συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του, σημειώνοντας όμως πως ο «Κούτσια» αδίκησε τον εαυτό του:
«Ο Βασίλης μπορεί εύκολα να γράψει βιβλίο για το ποδόσφαιρο. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα, έχει ζήσει τα πάντα και τα πάνω και τα κάτω, όλοι είχαν ξαφνικά απαιτήσεις από αυτόν, και γενικά αν και αδίκησε τον εαυτό του είναι ένας άνθρωπος που ξέρει το ποδόσφαιρο και είναι ικανός να μιλήσει σε παιδιά για αυτό, και να τους δώσει αληθινές συμβουλές ώστε να μάθουν και τις δύο πλευρές του νομίσματος.»

Για το πόσο εύκολα δένεται ένας ποδοσφαιριστής με τον ΠΑΟΚ κατά την παρουσία του στην ομάδα εξομολογήθηκαν από κοινού: «Τα λέω εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι νέο ότι είμαι πολύ δεμένος με τον ΠΑΟΚ» ανέφερε ο Κουτσιανικούλης, ενώ ο Σακελλαρίου σημείωσε πως «Νομίζω ότι όποιος πέρασε από τον ΠΑΟΚ για τουλάχιστον 1-2 χρόνια, δε γίνεται να μην μπήκε στο πετσί του η ομάδα, για πολλούς λόγους, που νομίζω τους ξέρουν και οι ακροατές. Πόσο μάλλον, όταν μέσα στην ομάδα έχεις περάσει και πολύ ωραίες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές.»

Για το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα για τον Ράφα Σοάρες μίλησε ο Σακελλαρίου
«
Μου άρεσε που παίξαν πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά. Φαίνεται πως το πλάνο φέτος είναι ο ΠΑΟΚ να παίζει γρήγορα και να πιέζει ψηλά. Ίσως οι «παλιές καραβάνες» να δυσκολευτούν σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, με εξαίρεση 3-4 που δεν μασάνε, αλλά έτσι φαίνεται πως θέλει να χτίσει την ομάδα ο προπονητής. Ο Σοάρες, που παίζει και στην θέση μου, έδειξε πως είναι αυτής της νοοτροπίας παίκτης από το λίγο που τον είδα. Θέλει να παίζει την μπάλα μπροστά και γρήγορα.»

Τέλος στην ερώτηση  για το ποιο είναι το πιο αξέχαστο παιχνίδι στην παρουσία τους στον Δικέφαλο συμφώνησαν πως ήταν αυτό με την Φενέρμπαχτσέ
, με τον Σακελλαρίου να συμπληρώνει πως αν πρέπει να διαλέξει κάποιο που αγωνίστηκε, θα επέλεγε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.