Κούσας: «Ο Παναιτωλικός θα δώσει τα πάντα, ο Άρης δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Ο Γιώργος Κούσας μίλησε στο Metropolis για τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ Παναιτωλικού και Άρη. «Είναι κάτι διαφορετικό το σημερινό από το ματς πρωταθλήματος, γιατί θα δούμε και τον Παναιτωλικό πιο προσεκτικό. Πάει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά και θα δώσει τα πάντα. Οι ομάδες θα είναι πιο προσεκτικές από το πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός λόγω έδρας θα πρέπει να επιτεθεί, να τολμήσει, γιατί μετά στο Κλ. Βικελίδης δεν θα είναι εύκολο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Παναιτωλικός θα πρέπει να κοιτάξει το πρωτάθλημα, αλλά όταν είσαι για πρώτη φορά στα ημιτελικά και με το τόσο κόσμο στο γήπεδο νομίζω ότι θα το δει σαν γιορτή και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Το θέλουν, σίγουρα, και οι δύο ομάδες, αλλά ο Άρης έχει την εμπειρία, έχει πάει σε τελικούς. Θα είναι δύσκολο. 

Νομίζω ότι ο Παναιτωλικός δεν θα παραδώσει τα όπλα. Θεωρώ ότι θα κριθεί στο ποιος θα πετύχει πρώτος γκολ. Ο Παναιτωλικός με τον Πετράκη είναι πιο ώριμη ομάδα, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Ο Άρης, από την άλλη, είναι μεγάλη ομάδα και γνωρίζει πώς να το διαχειριστεί».

Τόνισε ότι: «Ο Άρης είναι καλή ομάδα, με κυκλοφορία, αλλά δυσκολεύεται στο γκολ. Όταν πετύχει το πρώτο μπορεί να ξεκλειδώσει τις άμυνες και να σημειώσει και δεύτερο και τρίτο. Αλλά δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ. Το είδαμε και στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Παρότι είχε την κατοχή δεν κατάφερε να σκοράρει. Είναι κάποιοι παίκτες που είναι βασικά «γρανάζια», αλλά, γενικά, ο Άρης έχει ρόστερ. Νταρίντα μπορεί να μην έχει δεύτερο, αλλά δεν γίνεται και οι 20 παίκτες να είναι ισοδύναμοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.