Κούρτιτς: «Είχαμε την ποιότητα και την υπομονή κόντρα στον ΟΦΗ, δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2022

Για την υπομονή της ομάδας του στη νίκη επί του ΟΦΗ, τον πανηγυρισμό που θα εξηγήσει στο τέλος της σεζόν αλλά τον ερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ μίλησε ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ, Γιασμίν Κούρτιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούρτιτς στο PAOK TV:

«Θα εξηγήσω τον πανηγυρισμό μου στο τέλος της σεζόν. Νομίζω πως ο αντίπαλος έπαιξε καλά, είχε το θάρρος να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος δεν δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις σε εμάς. Επαιξε από πίσω με τον τερματοφύλακά του, αλλά εμείς είχαμε ποιότητα και υπομονή, περιμέναμε τις ευκαιρίες μας, είχαμε κάποιες στην αρχή του αγώνα, που δεν σκοράραμε, αλλά όπως είπα, είχαμε υπομονή, ο αντίπαλος μας περίμενε και τελικά κερδίσαμε το παιχνίδι. Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Μπορούμε να κρατήσουμε κάτι από κάθε παιχνίδι, θετικό κι αρνητικό. Θα μελετήσουμε αρνητικά και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

Για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Ολες οι ομάδες έχουν ένα γεμάτο πρόγραμμα. Το πιο σημαντικό είναι πως όταν κερδίζεις μπαίνεις καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι σε σχέση με το αν προέρχεσαι από ήττα. Τώρα πρέπει να κάνουμε καλή αποκατάσταση να χαλαρώσουμε για λίγο και μετά να συγκεντρωθούμε στο ματς με την ΑΕΚ».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι, άλλη ομάδα, άλλη διοργάνωση, άλλη ιστορία. Θα είναι όλα διαφορετικά. Ισως να είναι διαφορετική κι η δική μας προσέγγιση καθώς αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο με πολύ ποιότητα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.