Κουρασμένος ο ΠΑΟΚ, αλλά ντεφορμέ και ο Λουτσέσκου...

Γιώργος Ζαΐρης12 Μαΐου 2022

Λίγες μέρες πριν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ είδαμε έναν ανύπαρκτο Τέιλορ και έναν Μουργκ να μην μπορεί να προσφέρει. Είχαμε δηλαδή την εικόνα το τι μπορούν να προσφέρουν. Όταν τους ξαναβλέπεις όμως στην ενδεκάδα και μάλιστα στις ίδιες θέσεις (κυρίως αναφέρομαι στον Βραζιλιάνο) τότε υπάρχει θέμα. Πολύ περισσότερο όταν έχεις στον πάγκο τον Κούτσια έχεις στον πάγκο τον Τσόλακ και σε κάθε περίπτωση μπορείς να παίξεις με δυο φορ για να διαχειριστείς τις πολλές απουσίες. 

Ο Λουτσέσκου πήγε στην αποτυχημένη… περπατημένη και εκτέθηκε. Και φυσικά οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του όταν πήγε να κάνει δηλώσεις δείχνει πως ο κόσμος της ομάδας δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την προοπτική της κατάκτησης του Κυπέλλου. Φυσικά το ποια είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ περιγράφεται από το σκηνικό με τον Κούρτιτς. Που πήγε να ανοίξει διάλογο με τους φίλους της ομάδας επειδή έκαναν το λάθος να τον… αποδοκιμάσουν. Πράγματα που δεν τα περιμέναμε να τα δούμε στον ΠΑΟΚ αλλά τα ζούμε. Γιατί τα ζούμε; Δεν μπορείς να τα φορτώσεις όλα στις απουσίες και στην κούραση. Είχε λύσεις ο Λουτσέσκου και επαναλαμβάνω έχοντας και την εικόνα της ομάδας στα Ιωάννινα. 

Μπορεί να είναι ο πιο πετυχημένος τεχνικός στην ιστορία του ΠΑΟΚ αλλά η ιστορία γράφει επίσης πως το ένα αρνητικό σερί μετά το άλλο έχουν σπάσει επί δικής του θητείας. Στατιστικό το ένα στατιστικό και το άλλο. Και άντε να δεχθώ πως στον τελικό ο ΠΑΟΚ θα μετρήσει επιστροφές. Εχει μπροστά του όμως δυο παιχνίδια. Το ένα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και το άλλο στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό. Πριν τον τελικό. Πριν τον τελικό επαναλαμβάνω. Ξεκάθαρα χθες ο ΠΑΟΚ έχασε ένα ματς γιατί κάποιοι παίκτες δεν μπορούν αλλά και γιατί ο Λουτσέσκου είναι απολύτως ντεφορμέ και εμμονικός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.