Κουρασμένες και με ρεβάνς ενόψει

Θανάσης Κυλώνης20 Φεβρουαρίου 2021

Χορτάσαμε μπάλα, γκολ και θέαμα μεσοβδόμαδα, όσο κακό ήταν στοιχηματικά το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο καλή ήταν η Πέμπτη του Γιουρόπα Λιγκ. Η ευρωπαϊκή δράση συνεχίζεται από βδομάδα, με την κούραση και τις ρεβάνς του Γιουρόπα που ακολουθούν άμεσα, να οδηγούν σε επιλογές.

Στην Αγγλία, έχουμε ντέρμπι στο Λίβερπουλ, με την Εβερτον να αγνοεί τη νίκη στο «Ανφιλντ» από το 1999! Ολες οι παραδόσεις κάποτε σπάνε και η ομάδα του Αντσελότι είναι δυνατή φέτος, τώρα τελευταία όμως δεν πατάει καλά και ίσως στερηθεί ξανά τον αρχισκόρερ της Κάλβερτ-Λιούιν. Ούτε η Λίβερπουλ είναι κομπλέ βέβαια, έρχεται από 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα και 5 εντός έδρας ματς χωρίς νίκη, καμία αξία στο 1.45 του άσου, κρατάω το g/g & over στο 2.00+. Γκολ αρκετά και εκατέρωθεν περιμένω και στο λονδρέζικο ντέρμπι Γουέστ Χαμ-Τότεναμ, αλλά και στο Αρσεναλ-Σίτι, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να μετρά 17 σερί νίκες έχοντας ξεφύγει στο +10 από την 2η Γιουνάιτεντ. Στο Λιγκ Καπ τον Δεκέμβριο είχε κερδίσει 1-4 στο «Εμιρεϊτς», η Αρσεναλ όμως είναι βελτιωμένη εσχάτως και το Τσάμπιονς Λιγκ (παίζει με την Γκλάντμπαχ την Τετάρτη) ενδεχομένως να περνά σε πρώτο πλάνο πλέον για τους «σίτιζενς».

Στη Γαλλία, πιθανό g/g σε ικανοποιητική απόδοση (1.95) το Ναντ-Μαρσέιγ. Στο ντεμπούτο του Κομπουαρέ η Ναντ πήρε μεγάλο διπλό (1-3) στο ντέρμπι με την Ανζέ, ενώ και η ΟΜ επέστρεψε στις νίκες μεσοβδόμαδα με το 3-2 επί της Νις. Καλό over στο 2.00+ και άσος στο 3.00 το Μονπελιέ-Ρεν, αλλά η απουσία του Ντελόρ με φρέναρε. Και Λιλ δεν θα παίξω, δείχνει να κάνει… κοιλίτσα την χειρότερη στιγμή, έχοντας μπροστά της τη ρεβάνς με τον Αγιαξ (έχασε 1-2 την Πέμπτη). Μεταλλαγμένη εσχάτως η Λοριάν, κέρδισε 3-2 την Παρί, πήρε 2-2 στο Μονακό, κρατάω το g/g στο 2.00+. Το Παρί-Μονακό είναι ένα ζευγάρι που παραδοσιακά προσφέρει μεγάλα σκορ, ο Εμπαπέ έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τη Βαρκελώνη, όπου οι απουσίες των τραυματιών Νεϊμάρ, Ντι Μαρία δεν φάνηκαν καθόλου, ο άσος μαζί με g/g πάει στο 2.70+, με την Μονακό του Κόβατς να σκοράρει πάντα και παντού.

Στην Ολλανδία, η κόντρα της Φέγενορντ έχει λογική. Κατέρρευσε μεσοβδόμαδα στον προημιτελικό με τη Χέρενφεν (4-3 από 1-3) χάνοντας με αποβολή και τον MVP της Μπέργχουις, η Τβέντε έρχεται από το 0-2 στην Φιτέσε, στο 3.50 ο άσος αξίζει το ρίσκο του.

Στη Γερμανία, καλοπληρωμένο over (2.10) το Φράιμπουργκ-Ουνιόν, με τη Φράιμπουργκ να μετρά 8 over στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στη γειτονική Αυστρία ικανοποιητικό το 2.00+ στην πολύ δυνατή εντός έδρας Στουρμ απέναντι στην κουρασμένη από το ματς με την Τότεναμ ΒΑΚ Πέλετς. Κόντρα σηκώνει η Ζάλτσμπουργκ στο ντέρμπι κορυφής με την Ραπίντ, αφού σίγουρα θα έχει κούραση και το μυαλό της στη δύσκολη ρεβάνς με τη Βιγιαρεάλ.

Και μια κόντρα φαβορί που σίγουρα αξίζει τη Δευτέρα στο Βέλγιο, στο Κλαμπ Μπριζ-Λέουβεν. Η Μπριζ δεν έχει καμία βαθμολογική πίεση πλέον και σίγουρα θα ξεκουράσει βασικούς ενόψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου (1-1 πήρε την Πέμπτη στην Ουκρανία), έχοντας μάλιστα και αρκετά κρούσματα κορονοϊού. Η Λέουβεν είχε κερδίσει στον α’ γύρο τους πρωταθλητές και έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της, δεν θέλει και πολύ να ξαναπάρει αποτέλεσμα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΝΙΟΝ Over

ΝΑΝΤ – ΜΑΡΣΕΪΓ G/G

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ G/G & Over

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΤΒΕΝΤΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ G/G & Over

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΡΕΝ Over

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ 1

ΛΟΡΙΑΝ – ΛΙΛ G/G

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΑΠΙΝΤ Β. Χ2

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ G/G & Over

ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΜΟΝΑΚΟ 1 & G/G

«ΒΟΜΒΑ» ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΛΕΟΥΒΕΝ X2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.