Κούπες... κι όποιος αντέξει

Νίκος Κουλιανός10 Ιουλίου 2021

Έφτασε η ώρα των μεγάλων τελικών. Φινάλε τόσο στο Euro, αλλά και στο Copa America με δύο ζευγάρια ιδιαίτερα εμπορικά που θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Ακόμα και η αναμέτρηση στο Ρίο (παρότι,θα γίνει 3:00 τα ξημερώματα), θα ξενυχτήσει πολλούς καθώς η παρουσία της Βραζιλιάς με την Αργεντινή σε τελικό προκαλεί από μόνη της. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια…

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Μεγάλος τελικός στο «Μαρακανά» του Ρίο, όπου θα φιλοξενήσει από 2.200 φίλους των δύο χωρών.Σε περίπτωση ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα πάνε κανονικά σε ημίωρη παράταση και στη συνέχεια σε πέναλτι να χρειαστεί, κάτι που δεν είχαμε μέχρι στιγμής, καθώς οι ομάδες σε περίπτωση ισοπαλίας πήγαιναν απευθείας στα πέναλτι.Πρόκειται για το κλάσικο της Νοτίου Αμερικής ,ανάμεσα σε δύο υπερδυνάμεις, που είχαν ωστόσο να συγκρουστούν σε τελικό, 14 ολόκληρα χρόνια. Οι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό του Ρίο ,έχοντας ως βασικό τους όπλο την εξαιρετική τους άμυνα, και μπροστά όταν είχαν πρόβλημα μιλούσε η ποιότητα είτε του Μέσι, είτε του Νευμάρ. Αξίζει να τονίσουμε ότι σε περίπτωση που το σηκώσει η Αργεντινή θα φτάσει στη πρώτη θέση την Ουρουγουάη στα 15 τρόπαια, ενώ αν το σηκώσει η Βραζιλία θα φτάσει τα 10 copa America!Δεν θα το κουράσω, ισοπαλία βλέπω στην αναμέτρηση και στη συνέχεια ο πιο τυχερός και ικανός να σηκώνει την κούπα.Πάμε με τα σπαθιά στο αξιόλογο 3.00!

ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ: Εμπορικός και ο τελικός στη Γηραιά Αλβιόνα, καθώς οι «οικοδεσπότες Άγγλοί υποδέχονται την εξαιρετική και πάντα πανίσχυρη Ιταλία.Για να το ξεκαθαρίσω θεωρώ ότι η Αγγλία συνολικά ,έφτασε δίκαια στον τελικό, ωστόσο δεν άρεσε ο τρόπος, που ήταν μάλλον άδικος για την Δανία. Συνολικά τα «λιοντάρια» έπαιξαν καλή μπάλα, έδειξαν συνέπεια και σοβαρότητα στα περισσότερα παιχνίδια κι αν εξαιρέσουμε το πέναλτι μαιμού με την Δανία, άξιζαν να διεκδικήσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Η Ιταλία στον αντίποδα ήταν μάλλον από την αρχή η ομάδα που ξεχώρισε. Ακόμα και στις μέτριες βραδιές της, είχε τον τρόπο και τον δικό της ήρωα να φτάσει μέχρι το τέλους του δρόμου. Στα καθαρά αγωνιστικά ο Μαντσίνι θα στερηθεί τον Σπινατσόλα, ενώ ο Σάουθγκέιτ έχει όλους τους παίχτες στην διάθεσή του.Στα καθαρά στοιχηματικά θεωρώ ότι το g/g(2.05), καλοπληρώνει και θα είναι η βασική μου σκέψη! Στη συνέχεια θα ρισκάρω με την ισοπαλία , με πιθανά σκοράκια το 1-1 και το 2-2! Τέλος θα ψάξω και πάλι ως σκόρερ τον Χάρι Κέιν(2.30) που ξύπνησε για τα καλά!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.