Κουμπαράκης: «Ήταν πραγματικά συγκινητικό να έχουμε στο Σικάγο τον Γκάλη»

Metrosport Team27 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο, Εμμανουήλ Κουμπαράκης, και μίλησε για την παρουσία του Νίκη Γκάλη ως τιμώμενο πρόσωπο και τις εκδηλώσεις που έγιναν εκεί με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Ήταν πραγματικά συγκινητικό να έχουμε το τριήμερο για την Εθνική μας επέτειο τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, τον Νίκο Γκάλη. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να έχουμε μια ξεχωριστή θεματική ενότητα. Πέρυσι είχαμε καλέσει μέλη της ΕΜΑΚ, φέτος η θεματική ήταν ο αθλητισμός και δεν υπήρχε καλύτερος από τον Γκάλη, ένα ευχαριστώ στον ίδιο και την οικογένεια που είχαμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας. Εδώ στο Σικάγο έχουμε πάνω από 220.000 ομογενείς. 

Ο Γκάλης συμμετείχε και στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, παρουσία όλων των φορέων, τον φιλοξενήσαμε στην προξενική κατοικία και είχε μια συνάντηση με ανθρώπους εδώ. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, ο Γκάλης ήταν μέλος της ομογένειας και πριν έρθει στην Ελλάδα. Τον υποδέχθηκαν με θέρμη οι Ελληνες, έμεινε ευχαριστημένος και ο ίδιος από το ταξίδι. Συγκινήθηκε και ο ίδιος με το βίντεο που παίξαμε από όταν μπήκε στο Hall of Fame των ΗΠΑ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.