Κουλιανός: Ζόρικη περίοδος για στοίχημα

Νίκος Κουλιανός31 Ιουλίου 2021

Χωρίς κάποια από τα μεγάλα πρωταθλήματα ακόμα στη σέντρα το κουπόνι μας δείχνει αρκετά γεμάτο. Στο κόλπο μπάινουν ωστόσο και οι φίλοι μας οι Σκωτσέζοι. Θεωρώ ότι είναι ...ζόρικη εποχή για το στοίχημα, καθώς πολλές ομάδες φτιάχνουν ακόμα τα ρόστερ, ενώ τα συνεχόμενα ευρωπαικά παιχνίδια δημιουργούν σε πολλές ομάδες προβλήματα. Συνεπώς…χαλαρά!

- ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Εξαιρετικά τα πρώτα δείγματα γραφής για την Φορτούνα, που ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα και θέλει ανάλογη συνέχεια. Η Βέρντερ τα βρήκε μπαστούνια με το Αννόβερο, στο νέο της…περιβάλλον, αυτό της Β Γερμανίας και οφείλει να γίνει πιο σκληρή αν θέλει αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση συγκρούονται δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και περιμένουμε να περάσει ο αξιόλογος combos.

- ΛΙΝΤΣΕΡ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: Ποδαρικό με το δεξί έκανε η Λίντσερ στο πρωτάθλημα κι έδειξε ότι είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Η Ραπίντ είχε το μυαλό της στην Πράγα και ηττήθηκε στη πρεμιέρα από την Χάρτμπεργκ. Πλέον πηγαίνει στο Λίντσερ απογοητευμένη και κουρασμένη μετά τον αποκλεισμό της. Λογικά θα θέλει να βγάλει αντίδραση. Βασική μας σκέψη το 1χ+g/g!

- ΝΙΜ – ΝΤΙΖΟΝ: Έκανε σοβαρή εμφάνιση στη Κορσική. Ο βαθμός μάλλον την αδικεί με την Αζαξιό, καθώς έχασε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο. Στον αντίποδα η Ντιζόν απογοήτευσε στην πρεμιέρα της, ομάδα χωρίς συνοχή και με τις γραμμές μακριά, γνώρισε δίκαια την εντός έδρας ήττα από την Σοσο. Θεωρώ ότι η Νιμ με την δύναμη της έδρας είναι πιο κοντά στο τρίποντο και ο άσος διπλασιασμού είναι τίμιος.

- ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Σαρλερουά στη πρεμιερα του πρωταθλήματος ,καθώς πέρασε από την έδρα της Οστάνδης με το εντυπωσιακό 0-3! Το ντεμπούτο του νέο προπονητή ήταν άκρως αισιόδοξο για τον νεότερο κόουτς της κατηγορίας. Ο 30χρονος Στιλ είδε μεσοβδόμαδα και φορ Νίκολσον να επιστρέφει στις προπονήσεις. Η Σιντ Τρούιντεν έκανε μεγάλη εμφάνιση με την Γάνδη καθώς επικράτησε με 2-1. Θεωρώ ότι μπορεί να σκοράρει και με την Σραλερουά για να μας δώσει το αξιόλογο 1χ+g/g, στο 2.40!

- ΕΛΣΙΝΚΙ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ: Μαζεύτηκαν πολλά ματς για τους πρωταθλητές Φινλανδίας. Το Ελσίνκι δεν τα κατάφερε με την Μάλμε , παρότι τα έδωσε όλα, ωστόσο συνεχίζει τις ευρωπαικές του περιπέτειες με την Νέφτσι στο Μπακού την ερχόμενη Πεμπτη για το Europa League. Το ματς με την Σρινιαγιοέν είναι ζόρικο, παρότι η παράδοση είναι εξαιρετικη. Θεωρώ ότι αξίζει εδώ το ρίσκο να πάμε με το Χ2, καθώς οι γηπεδούχοι θα κάνουν και μεγάλο rotation.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.