Κουλιανός: Με την πλάτη στον τοίχο

Νίκος Κουλιανός10 Απριλίου 2021

 Έχουμε μπει στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και μπήκαμε πλέον στην εποχή όπου το κίνητρο παίζει βασικό ρόλο στις τελικές μας επιλογές. Το βασικό ερώτημα είναι φυσικά αν οι ομάδες που επιλέγουμε, μπορούν! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε από το σημερινό μας μενού…

- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Το 3-1στη Μαδρίτη προσγείωσε απότομα την Λίβερπουλ μετά την τριάρα επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο.Θυμίζουμε ότι το ματς του πρώτου γύρου έληξε 7-2 υπέρ της Βίλα και σίγουρα οι «κόκκινοι» θα ψάξουν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς. Οι «χωριάτες» έχουν δείξει από την αρχή της χρονιάς ότι στην καλή τους μέρα, μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια και τα θηρία της κατηγορίας. Με την εικόνα των δύο ομάδων το g/g+over, έχει στοιχηματική αξία!

- ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Η Στουτγάρδη πέρασε νικηφόρα από τον Γερμανικό Βορρά και την Βρέμη, παρότι έπαιξε χωρίς τους Βαμαγκιτούκα, Γλνοζάλες και Μανγκαλά. Οι τρείς σημαντικοί απόντες της, θα είναι εκτός και με την Ντόρτμουντ που έρχεται από δύο σερί ήττες με Άιντραχτ και Σίτι για το Cjhampions League. Η εμφάνιση της στην Αγγλία ήταν καλή κι αν θέλει να πάιζει και του χρόνου στην κορυφαία διασυλλγική διοργάνωση, οφέιλει να κάνει μεγάλες νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το διπλό συνδυαστικά με το over 1.5, θα είναι η βασική μας επιλογή. Βοηθά και η παράδοση της τελευταία δεκαετίας, με πολλά διπλά για τους κιτρινόμαυρους.

- ΣΠΕΤΣΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ: Το συγκεκριμένο ματς είναι μεγάλη ευκαιρία για την Σπέτσια, έτσι ώστε να κλειδώσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της. Παίζει με την Κροτόνε, που δείχνει να χει αποδεχτεί το…μοιράιο και παίζει σ όλα τα παιχνίδια της, με στόχο να χαρεί το άθλημα. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Κρότονας ότι στα 5 τελευταία του παιχνίδια μετρά ισάρρυθμα g/g+over 4,5!Περιμένουμε ακόμα ένα χορταστικό παιχνίδι, καθώς και η Σπέτσια είναι ομάδα που έχει πολλές επιθετικές αρετές, βασική μας σκέψη ο combos!

- ΠΑΡΜΑ – ΜΙΛΑΝ: Η Πάρμα παλέυει όλα τα ματς, δείχνει ότι θέλει αλλά δεν μπορεί. Το άσχημο για τους «παρμέντζι» είναι ότι για ένα ακόμα παιχνίδι θα είναι …νοσοκομείο, καθώς θα λείψουν συνολικά 8 παίχτες! Η Μίλαν μαθηματικά διεκδικεί το πρωτάθλημα, ωστόσο ο βασικός της στόχος είναι να κλειδώσει ένα εισητήριο για το ερχόμενο Champions League. Η γενικότερη εικόνα της ,μας έχει δείξει ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εκτός έδρας και περιμένουμε να περάσει νικηφόρα και από το «Ένιο Ταρντίνι». Διπλό συνδυαστικά με over 1.5 για καλύτερη απόδοση.

- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ναι το Στρασβούργο έρχεται από την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς, ναι η Παρί είναι κουρασμένη και λαβωμένη(εκτός μάχης Νευμάρ – Μαρκίνιος) μετά το ματς στο Μόναχο,αλλά τα περιθώρια για την ομάδα του Ποτσετίνο έχουν στενέψει επικίνδυνα. Αν μέσα σόλα συνυπολογίσω και την απόδοση στο διπλό, θεωρώ ότι αξίζει να πάμε με τους πρωτευουσιάνους. Για μεγαλύτερη απόδοση μπορούμε να κρατήσουμε και το 2+over 1.5!

• ΑΛΚΜΑΑΡ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.: Η Αλκμάαρ δίνει μέχρι τέλους την μάχη για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Είναι ισόβαθμη με την Αιντχίοφεν ,παίζει σταθερά καλά, ωστόσο απέναντι στην επικίνδυνη Σπάρτα Ρότερνταμ θα στερηθεί τους πολύ σημαντικούς Χατζηδιάκο και τον αρχισκόρερ της Κουπμέινερς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χτυπήσει φόρμα, σκοράρουν για πλάκα και το ίδιο περιμενουμε να κάνουν και με την ΑΖ. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, καλοπληρώνει!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.