Κουλιανός: Κλειδώνει την τριάδα...

Νίκος Κουλιανός22 Μαΐου 2021

Κατεβαίνει η αυλαία σε Γερμανία και Ισπανία και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Ειδικά στην Ιβηρική, καθώς απομένουν πολλές εκκρεμότητες, τόσο στην μάχη του τίτλου, αλλά και της ουράς. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε…

- ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Εντυπωσιακό finish για την κυπελλούχο Γερμανίας, που θέλει να κλειδώσει και την 3η θέση της βαθμολογίας. Η Ντόρτμουντ σε τρομερή κατάσταση ο Χααλαντ και ο Σαντσο on fire και περιμένω εύκολα ή δύσκολα να μας δώσουν τον άσο απέναντι στη Λεβερκούζεν, που είναι παντελώς αιδάφορη. Οι «ασπιρίνες» θα τερματίσουν ότι και να γίνει στην 6η θέση. Ο άσος συνδυαστικά με το over στο 2.10 είναι η βασική μας επιλογή.

- ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Ματσάρα έχουμε κι εδώ. Η Στουτγάρδη ψάχνει μόνο την νίκη και την ίδια ώρα να γκελάρουν η Γκλάντμπαχ και η Ουνίον Βερολίνου για να κλέψει την 7η θέση που οδηγεί στο Europa League Conference. Στον αντίποδα η Μπίλεφελντ, καθώς παίζει για να σώσει το τομάρι της. Για την ακρίβεια η Αρμίνια κερδίζει και σώζεται χωρίς να την νοιάζει άλλο αποτέλεσμα! Σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος γίνεται …μύλος και θα περι μένει να δει τα αποτελέσματα της Κολωνίας και της Βέρντερ! Ξεκινάμε με το αμφίσκορο και προχωράμε στον αξιόλογο combo.

- ΡΕΑΛ Μ. – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Σημαντικό ματς στην Μαδρίτη. Η Ρεάλ θέλει δικιά της νίκη και συνάμα την ίδια ωρα η συμπολίτισσα Ατλέτικό να μην κερδίζει στο «Θορίγια» με την Βαγιαδολίδ. Στον αντίποδα η Βιγιαρεάλ από την πλευρά της καίγεται για βαθμούς για να πάρει το καλό ευρωαπικό εισιτήριο. Το «κιτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, σκοράρει εύκολα και είναι σε θέση να βάλει ζόρια στους «μερένχες». Βασική μας σκέψη στο ματς το g/g+over!

- ΚΡΟΤΟΝΕ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Αδιάφορο παιχνίδι είναι αυτό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν χωρίς άγχος τελευταία κι έχουν βρει ρυθμό. Η Κροτόνε θέλει ν αποχαραιτήσει την πρώτη κατηγορία με μια νίκη, ενώ η Φιοερντίνα να κάνει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Η «Βιόλα» μπορεί να φτάσει μέχρι και την 11η θέση σε περίπτωση νίκης και την ίδια ώρα να μην κερδίζουν η Ουντινέζε και η Μπολόνια. Θεωρώ ότι θα φτάσει στο τρίποντο ακόμα κι αν χρειαστέι να βάλει ένα παραπάνω. Διπλό και g/g, σε δελεαστική απόδοση…

- ΜΑΛΙΝ – ΓΑΝΔΗ: Τελικός! Παιχνίδι που θα κρίνει οριστικά το ευρωπαικό εισιτήριο είναι αυτό. Οι δύο ομάδες ήταν οι καλύτερες στα πλει οφ εδώ και καιρό, παίζουν καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράρουν με μεγάλη ευκολία.Η Μαλίν μέχρι στιγμής είναι αήττητη στα πλέι οφ, ωστόσο θέλει μόνο την νίκη για να τα καταφέρει. Η ποιοτική Γάνδη μπορεί να παίξει έξυπνα και να κάνει την ζημιά στην κόντρα. Βασική μας σκέψη κι εδώ το g/g+over.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.