Κουλιανός: Γκολ και... θέαμα στον γαλλικό νότο

Νίκος Κουλιανός11 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστροφή στη δράση μετά τα προκριματικά για το Μουντιάλ του Κατάρ! Επιτέλους θα δούμε και την δική μας Σουπερ Λιγκ στη δράση, καθώς ήταν το τελευταίο πρωτάθλημα που δεν είχε ξεκινήσει! Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε!

- ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, θα ψάξει η Σάοιυθάμπτον, απέναντι σε μια ομάδα που είναι αήττητη κι έχει δείξει ότι και φέτος θα είναι στα υψηλά στρώματα. Το κακό για την Σαουθάμπτον είναι ότι δέχεται γκολ σε κάθε ματς ,ενώ τα «σφυριά» στα πρώτα τρια παιχνίδια τους φέρνουν μόνο g/g+over! Βασική μας σκέψη είναι και σ αυτό το παιχνίδι ο combos!

- ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ματσάρα! Φωνάζει από μακριά για γκολ η αναμέτρηση. Τόσο η πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων αλλά και η παράδοση μας οδηγούν άφοβα σ ένα παιχνίδι ροντέο. Το ταλέντο μεσοεπιθετικά σφύζει μεσοεπιθετικά και περιμένουμε να μας δώσουν τουλάχιστον το g/g+over και προχωράμε και στο over 3.5!

- MONAKO – ΜΑΡΣΕΙΓ: Ντέρμπι του γαλλικού νότου είναι αυτό, ανάμεσα σε δύο ομάδες, που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για το πρωτάθλημα. Η Μονακό έχασε πολύτιμο έδαφος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ελέω προκριματικών για το Τσου Λου! Η ομάδα του Κόβατς ωστόσο έχει ποιότητα και δείχνει ότι ανεβάζει στροφές. Απέναντί της η εξαιρετική Μαρσέιγ του Σαμπαόλι. Ομάδα που πετάει μεσοεπιθετικά, αλλά πίσω έχει κενά! Το g/g+over έχει καλές τύχες να περάσει!

- ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ – ΖΥΡΙΧΗ: Οι πρωταθλητές Ελβετίας έχασαν πολύτιμο έδαφος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς έριξαν το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα έδωσε όλα και τα κατάφερε να μπει στους ομίλους. Βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και απέναντι στη πρωτοπόρο Ζυρίχη έχει χρυσή ευκαιρία για να ξεκινήσει την αντεπίθεση. Το ματς θεωρώ ότι θα είναι ζόρικο για την Γιουνγκ Μπόις καθώς οι πρωτευουσιάνοι σκοράρουν με μεγάλη ευκολία σόλα τα ματς! Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, θεωρώ ότι αξίζει στο 2.40!

- ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Η Αλκμάαρ στο φινάλε των μεταγραφών έχασε και το τελευταίο μεγάλο της αστέρι Κουπμάινερς, καθώς πουλήθηκε με 15 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα, μετά τους Μποαντού, Στενγκς και Μπιζότ. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί χρόνο να βρει και πάλι τους γνωστούς ρυθμούς της! Στον αντίποδα έχουμε την πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Ολλανδίας. Η Αιντχίοφεν μπήκε με μπαντιλίκια στο πρωτάθλημα και πείθει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Άγιαξ μετά από χρόνια. Το ματς με την ΑΖ, είναι μεγάλο κρας τεστ και περιμένω να μας δικαιώσει, διπλό σε αποδόσεςι διπλασιασμού!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.