Κουλακιώτης: «Θα λείψει σίγουρα ο Ίνγκασον, είμαι αισιόδοξος για την άμυνα»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2023

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις του "δικεφάλου" και αυτές που "πρέπει" να γίνουν, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ίνγκασον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Υπάρχει μια απορία, η οποία υπήρχε και πέρυσι, γιατί δεν έχει αποκτηθεί βασικός επιθετικός, δεν έχει πάρει κάποιον επιθετικό επιπέδου ή καλύτερου του Νέλσον Ολιβέρια, οπότε και μια ανησυχία. 

Βέβαια υπάρχει και ο Τζίμας και καλά θα κάνει ο προπονητής να τον χρησιμοποιήσει περισσότερο, αυτό του λείπει γιατί το ταλέντο το έχει. Θεωρώ πως η απόκτηση ενός ή δύο επιθετικών θα λύσει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Καλύτερα να υπάρχουν 4 επιθετικοί από δύο, υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη σεζόν ώστε να αγωνιστούν όλοι.

Η θέση του στόπερ έχει καλυφθεί και είμαι σίγουρος ότι θα πάνε καλά, είμαι αισιόδοξος για το αμυντικό κομμάτι. Ο Κοτάρσκι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και το προσόν που έχει να παίζει με τα πόδια το ψάχνουν πολλές μεγάλες ομάδες, είναι σε μια ηλικία που μπορεί να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έρθει φέτος (γέλια)».

Για την αποχώρηση του Ίνγκασον: «Ο Ίνγκασον ήταν ηγέτης της ομάδας και κατεύθυνε τους συμπαίκτες του και σίγουρα θα λείψει. Μου προξένησε έκπληξη που ένας παίκτης όπως ο Ίνγκασον πήγε στη Μίντιλαντ και όχι σε μια μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.