Κουλακιώτης: «Σωστή η κίνηση της διοίκησης να ανανεώσει τον Κουλιεράκη - Όλη η άμυνα εμπιστεύεται τον Κοτάρσκι»

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2022

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την λειτουργία του Δικεφάλου, αλλά και την πρόοδο του Κουλιεράκη.

«Εχουμε μιλήσει για την αξία του. Να σταθώ λίγο στο κατά πόσο μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό. Τώρα πρέπει το περιβάλλον να παίξει σημαντικό ρόλο, γιατί υπάρχουν πολλές αλλαγές προς το καλύτερο που του δίνουν ψυχολογία, αλλά χρειάζεται σωστή διαχείριση. Ήταν πολύ σωστή η κίνηση της διοίκησης να τον ανανεώσει άμεσα, γιατί προφανώς έχει προτάσεις και θέλει να τον έχει δεμένο.

Πρέπει να είναι συνέχεια συγκεντρωμένος σε όλες τις προπονήσεις και στους αγώνες, όμως, πώς να είσαι όταν έχεις προτάσεις από μεγάλες ομάδες; Αν δεν σταματήσει να δουλεύει και να ακούει όλα θα πάνε καλά» τόνισε αρχικά.

Για το σερί με μηδέν παθητικό: «Ο Ινγκασον με τον Κουλιεράκη έχουν κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο. Ο Ινγκασον είναι έμπειρος και έχει δέσει με τον Κουλιεράκη. Επίσης, ο Κοτάρσκι έχει κρατήσει ανέπαφή την εστία του σε πολλά παιχνίδι, είναι πολύ καλός. Τον εμπιστεύονται οι δύο στόπερ και τα μπακ και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Παίρνουν βοήθεια και από τα χαφ. Αν οι αμυντικοί δεν προωθήσουν σωστά την μπάλα θα γίνει φάση, άρα στην αμυντική λειτουργία παίζει ρόλο και η επιθετική». 

Κατέληξε λέγοντας: «Είναι σημαντικά παιχνίδια αυτά που έρχονται μέσα στον Ιανουάριο, αλλά αν γίνει κάποιο στραβό αποτέλεσμα δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός στόχων. Τα ματς είναι δύσκολα και πρέπει να τα βλέπουν ξεχωριστά, κάνοντας την αρχή από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Παναιτωλικός με τον Ατρόμητο δεν έχουν μεγάλες διαφορές και αν ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός θα φύγει με τη νίκη». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.