Κουλακιώτης: «Φοβούνται τον ΠΑΟΚ, τι πρέπει να κάνει για να πάρει το Κύπελλο»

Metrosport Team19 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, και μίλησε για τον τελικό που αγωνίστηκε εκείνος με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Μπάγεβιτς, το πάθος που χρειάζεται να έχει ο Δικέφαλος για να πάρει το τρόπαιο ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του Γκαρσία θα τα καταφέρει.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον τελικό του 2001: «Αν αναλύσεις το ρόστερ που είχαμε τότε, θα δεις πάνω από 20 παίκτες που θα μπορούσαν να παίζουν βασικοί, με 2-3 προσθήκες και χωρίς οικονομικά προβλήματα δεν ξέρω που μπορούσε να φτάσει αυτή η ομάδα. Μας κρατούσε ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, όπως ο Μπάγεβιτς, είχαμε προσωπικότητες και ήταν το μυστικό μας για να πάρουμε τον τίτλο».

Για τον τρόπο που τους κράτησε ο Μπάγεβιτς: «Μπορεί οικονομικά να μην ήταν καλά η ομάδα, να μην έπαιρνα τα χρήματά μας αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο προπονητή και έχεις τέτοιες προσωπικότητες, είσαι σίγουρος πως θα πάει καλά η ομάδα αγωνιστικά. Οι περισσότεροι δεν κάναμε κινήσεις για να πάρουμε τα χρήματά μας και βλέπαμε πως θα μπορούμε να πάμε για έναν τίτλο και το καταφέραμε».

Για το αν υπάρχει χαλάρωση για τον Ολυμπιακό όταν έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα: «Σίγουρα υπάρχει μια χαλάρωση όταν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια μέχρι τον τελικό και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε τότε. Θα παίξει ρόλο πως ο ΠΑΟΚ έκανε σοβαρά παιχνίδια, ήταν σταθερός ενώ ο Ολυμπιακός είχε πάρει το πρωτάθλημα και χαλάρωσε. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ καλός στον τελικό, θα χρειαστεί πάθος και θέληση για να πάρει το Κύπελλο».

Για το αν στην Αθήνα υπολογίζουν περισσότερο τον ΠΑΟΚ: «Πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν υπολογίσιμος για όλες τις ομάδες, φαίνεται πως με τις κινήσεις του Μαρινάκη πως τον ΠΑΟΚ όχι απλά τον σέβονται αλλά ίσως και τον φοβούνται. Πρέπει να είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ, να δείξει θέληση και πάθος γιατί είναι ένα παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει προσωπικότητες και είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να πάρει τον τίτλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.