Κουλακιώτης: «Στη θέση 10 θα ήθελα να πάρουμε τον Τζιοβίνκο, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι στα πλάγια μπακ»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, και μίλησε για το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, την εικόνα του Δικεφάλου αλλά και τα κενά που έμειναν στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» μετά το τέλος των μεταγραφών.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αν θα βρεθεί στο γήπεδο της Βέροιας: «Μακάρι να καταφέρω να βρεθώ στο γήπεδο. Η Βέροια έχει έμπειρους παίκτες, μακάρι να πετύχει την άνοδο. Οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα είναι γνώστες του ποδοσφαίρου, θα είναι υποψήφια η Βέροια για μια θέση στην κορυφαία κατηγορία».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Αν εξαιρέσεις το πρώτο παιχνίδι με την Μποέμιανς, έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Στη συνέχεια προσαρμόστηκαν οι παίκτες και είδαμε ομάδα Λουτσέσκου. Με αυτοματισμούς, συνεργασίες, μου άρεσε ειδικά το τελευταίο παιχνίδι στην Κροατία. 

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες, κάποιοι ήταν στο νταμπλ, πρέπει να γίνει καλή δουλειά από τον προπονητή στις προπονήσεις. Να ανεβάσει την απόδοση του Ζίφκοβιτς, του Καγκάβα, είδαμε ένα πολύ καλό Ελ Καντουρί, να στηριχθεί σε νέα παιδιά όπως ο Μιχαηλίδης και ο Τσιγγάρας, στη πρώτη του θητεία δεν βοήθησε τους νεαρούς παίκτες. 

Στη θέση 10 θα ήθελα να πάρουμε τον Τζιοβίνκο, από τη στιγμή που δεν έκλεισε αυτός, ο Μπίσεσβαρ και ο Καντουρί μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το ΠΑΟΚ είναι στα αμυντικά μπακ, δεξιά και αριστερά, εκεί είναι το ερωτηματικό. Οι νέοι παίκτες πρέπει να μπουν στο κλίμα της οικογένεια τους ΠΑΟΚ και ήταν πολύ σημαντικό, φάνηκε και στο νταμπλ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.