Κουκοδήμος: «Γι' αυτό στηρίζω την Κελεσίδου»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2020

Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στο ΣΕΓΑΣ όπως υποστήριξε ο πρώην πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης, Κουκοδήμος Κώστας, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται ένα πολύ καλό μεταγραφικό πλάνο με ονόματα. Αφού έχουμε πρόεδρο με χρήματα, πρέπει να ρίξει χρήματα σε αυτή. Θα δώσουμε στήριξη και την πνοή που θέλει η ομάδα αλλά θα πρέπει να φέρει παίκτες. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι να πάρει τίτλους αλλά να κάνει μια καλή ομάδα σε βάθος διετίας τριετίας».

Για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ: «Είχα κάνει μια προσπάθεια να ηγηθώ αλλά έπεσε στο κενό. Έμεινα μόνος λίγο πριν. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει αλλαγή στο ΣΕΓΑΣ. Πρέπει να πάρουμε το ΣΕΓΑΣ στα χέρια μας. Βλέπω μια κίνηση που δεν έχει ξαναγίνει γύρω από την Τασούλα Κελεσίδου και αυτό με ικανοποιεί. Ήρθε η ώρα της αλλαγής και να περάσει το ΣΕΓΑΣ στα χέρια των ανθρώπων που ηγήθηκαν της προσπάθειας να βγει από την αφάνεια ο αθλητισμός. Πρέπει να αφήνουμε χώρο για κάποιους άλλους που ίσως να είναι και καλύτεροι. Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Φτάνει, κούρασε. Τους ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα έκαναν για εμάς. Πρέπει να γίνουν επίτιμοι πρόεδροι και να τους έχουμε εκεί και να τους καμαρώνουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.