Πρόεδρος ΑΟ Μυκόνου: «Ποιος παίκτης έκανε προπόνηση με ντάλα ήλιο!»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2021

Ο πρόεδρος της ΑΕ Μυκόνου και Αντιδήμαρχος, Αλέξανδρος Κούκας, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την παρουσία του Ομπαμεγιάνγκ στις εγκαταστάσεις της Κυκλαδίτικης ομάδας και την εμπειρία που αποκόμισαν από την παρουσία του επιθετικού της Άρσεναλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη Μύκονο, την ομάδα και την παρουσία διάσημων παικτών και όχι μόνο:

«Η Μύκονος είναι ένα από τα καλύτερα νησιά του κόσμου. Έχουμε πολλούς διάσημους. Κάθε Ιούνιο λόγω των Πρωταθλημάτων έρχονται πολλοί ποδοσφαιριστές. Είναι το Euro 2020 φέτος, αλλά έχουν έρθει… ομάδες ολόκληρες. Η Μάλαγα, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… πολλοί παίκτες. Δεν μας βλέπουν όλοι και δεν τους βλέπουμε όλους. Και Έλληνες παίκτες έρχονται. Ο Τζαβέλλας, ο Μανωλάς έχουν περάσει. Στο γήπεδο δεν έρχονται, δεν μας γυρεύουν όλοι. Μας… γύρεψε ο Ομπαμεγιάνγκ, ένας ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους που τον έδωσε στην Τορίνο. Τους έχουμε δώσει ρούχα και φόρμες, τα παίρνουν μαζί τους για ενθύμιο. Ο Ομπαμεγιάνγκ ζήτησε να προπονηθεί με τις ακαδημίες. Τους χορηγούμε ότι χρειάζονται. Δεν χρειαζόμαστε χρήματα. Είναι τιμή μας που φωτογραφίζεται με τα ρούχα της ΑΕ Μυκόνου ένας παίκτης σαν τον Ομπαμεγιάνγκ. Έχουμε 800-900 παιδιά που αθλούνται σ’ όλα τα αθλήματα στο νησί. Είναι Ερασιτεχνικό το σωματείο. Παίρνουμε κάποιες ενισχύσεις από μαγαζιά, γιατί έχουμε ομάδα στη Γ’ Εθνική. Ο Δήμαρχος είναι θετικός για έξοδα σε εγκαταστάσεις».

Για το ποιος από τους διάσημους παίκτες του έκανε εντύπωση:

«Την περισσότερη προπόνηση την έκανε ο Φαν Ντε Μπέικ. Έκανε προπόνηση με… ντάλα ήλιο 12-1 το μεσημέρι, μαζί με τα παιδιά. Έκανε την περισσότερο προπόνηση και πήρε μετά τη μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Για το email που έστειλε η Άρσεναλ για το τι χρειάζεται η ΑΕ Μυκόνου:

«Ο επαγγελματισμός τους είναι στο έπακρο. Και της Άρσεναλ και του Ομπαμεγιάνγκ προσωπικά. Είναι αληθινός, έπαιξε δίτερμα, έβαλε δυνατά τα πόδια του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.