Κούγιας: «ΠΑΟΚ και Ξάνθη δεν έδωσαν ευπρεπή απάντηση»

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2020

Αμέσως μετά την σημερινή (24/2) εκδίκαση ο Αλέξης Κούγιας «επιτέθηκε» σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. «Κατατέθηκαν απόψεις απ' όλες τις πλευρές. Εμείς υποστηρίζουμε ότι υπάρχει και η παράβαση της πολυιδιοκτησίας και η παράβαση για το μετοχολόγιο της Ξάνθης. Το σημαντικό είναι, εκτός των νομικών απόψεων, που πολλές φορές δεν είναι κατανοητές από τον πολύ κόσμο, ότι ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε η Ξάνθη δεν κατάφεραν να δώσουν μία ευπρεπή απάντηση γιατί ένας πολύ μεγάλος επιχειρηματίας, όπως εμφανίζεται να είναι ο ανιψιός του κ. Ιβάν Σαββίδη, με ενδιαφέροντα το εμπόριο καπνού, ένα απόγευμα πήγε σε μία από τις πιο ακμάζουσες οικονομικά ΠΑΕ, η οποία ανήκε σε δύο πολύ μεγάλους επιχειρηματίες, τους κ.κ. Πανόπουλο και Συγγελίδη, και τους είπε θέλω να αγοράσω όχι την ΠΑΕ, αλλά θέλω να αγοράσω τα προπονητικά γήπεδα και το κυριότερο ένα σαλέ που χρησιμοποιούν μόνο οι παίκτες σου και οι άνθρωποι που φιλοξενείς. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα να έχει μείνει εκεί και να είχε λειτουργία απλού ξενοδοχείου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η άποψή μου είναι ότι σε αυτό το λογικό ερώτημα δεν θα μπορέσουν να απαντήσουν ποτέ γιατί ούτε οι Πανόπουλος και Συγγελίδης είχαν κάποια διάθεση να πάρουν κάποια λίγα χρήματα, για να πουλήσουν ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν είναι ξενοδοχείο, αλλά κατάλυμα παικτών, ούτε είχαν την ανάγκη να πουλήσουν τίποτα γηπεδάκια.

Το αντικείμενο ήταν η ΠΑΕ γι' αυτό τον λόγο και εμείς υποστηρίξαμε αυτό, γιατί ήταν ανταγωνίστρια η Ξάνθη. Εμείς είμαστε έρμαια του οποιουδήποτε κροίσου που μπορεί άμεσα ή έμμεσα να επηρεάζει και να ασκεί επιρροή στην λειτουργία μίας άλλης ΠΑΕ. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, όλα αυτά αποδείχθηκαν και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφαση.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.