Κούδας: «Αυτός ο κόσμος κάποτε πρέπει να ανταμειφθεί»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2020

Σε ρυθμούς Κράσνονταρ κινούνται όλοι στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θέλει να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Ο Γιώργος Κούδας μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση του παιχνιδιού, υποστήριξε ότι τον ικανοποιεί η εικόνα της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι θα έλεγε στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Αποφεύγω να κάνω τέτοιες δηλώσεις. Δεν είναι ίδιες οι εποχές. Έχουν μεγαλύτερους στόχους από ότι εμείς. Παίζουν σε ένα θεσμό που σε όποια ομάδα και να παίζουν ένα παιχνίδι Ευρώπης μετρά διαφορετικά. Ανεβαίνουν σίγουρα και τα δικά τους ποσοστά, το κασέ τους».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ: «Είμαι αισιόδοξος καθώς κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν λάθη. Κάναμε ένα δύο λάθη και το εκμεταλλεύτηκαν. Αυτό που βλέπω φέτος είναι ένα σύνολο που με ικανοποίησε. Είχε και τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις. Δεν βρίσκουμε το γκολ εύκολα. Είχαμε ευκαιρίες όμως και θα μπορούσαμε και το γκολ. Παίζει ένα διαφορετικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ. Κάνει παιχνίδι μπροστά. Με χαροποιεί που οι παίκτες της μεσαίας γραμμής βγαίνουν μπροστά».

Για τα νέα αποκτήματα: «Δεν μπορούμε να τους κρίνουμε. Μη μου πεις ότι η Μπενφίκα δεν είναι καλή ομάδα. Ήρθε ο Ζέσους έβαλε τους παίκτες και δεν τους δούλεψε. Άρα θέλει δουλειά, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Πέρυσι δεν του βγήκαν τα εργαλεία για να δουλέψει. Θέλει να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο».

Για Ρέμπε: «Για να δουλέψει το κλαμπ είναι μια πυραμίδα. Η βάση της πυραμίδας είναι ο μεγαλομέτοχος, ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής, οι μέτοχοι και το τμήμα σκάουτινγκ. Δεν γίνεται να πάρουμε παίκτες με 10 εκατομμύρια αλλά παίκτες που χρειάζονται στον προπονητή».

Για τις ακαδημίες: «Ξέρουμε ότι οι ομάδες δουλεύουν πάνω σε αυτό. Χαίρομαι πάρα πολύ. Οι φυσιογνωμίες ανέβηκαν από εκεί, ξέρουν που είναι, ξέρουν το dna και βλέπω και τις φυσιογνωμίες πολύ σωστές. Σε κάποιες φάσεις βλέπω πως αντιδρά ο Τζόλης και φαίνεται ότι βάζει το λάθος στο μυαλό του και σκέφτεται πως θα μπορούσε να ενεργήσει διαφορετικά. Είναι ταλέντα και δεν πρέπει να τα καίμε».

Για την απουσία του κόσμου: «Αυτό με στενοχωρεί ιδιαίτερα. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την υγεία. Θα τα χαιρόμαστε από μακριά. Και αυτός ο κόσμος κάποτε πρέπει να ανταμειφθεί για όλα όσα έχει προσφέρει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.