Κοττάκης: «Υπάρχει επανένωση Μαρινάκη - Μητσοτάκη» (audio)

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μανώλης Κοττάκης, μιλώντας αναφορικά με την... επανένωση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τα όσα είχαν προηγηθεί, αναλύοντας και τα σημεία επαφής των δύο ανδρών. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ωστόσο πως πρόκειται για λεπτές ισορροπίες που μπορεί να αλλάξουν.

Αρχικά ανέφερε για τις εξελίξεις «Υπάρχει μία φήμη, η οποία έχει επιβεβαιωθεί, αν κανείς δει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς «Τα Νέα» είχε στο πρωτοσέλιδο της τη λέξη «ανικανότητα» ενώ η εφημερίδα «Το Βήμα», την προηγούμενη Κυριακή, είχε πρωτοσέλιδο για το τι έγινε με τις παρακολουθήσεις και είχε μία αμφίσημη τοποθέτηση για τυχόν ευθύνες και γνώση του Πρωθυπουργού. Οι δύο εφημερίδες «χτυπούσαν» κυρίως τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ιδιαίτερα μετά τον αγώνα μετά τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που ήταν η αφορμή και όχι η αιτία. Αυτή η φήμη που υπάρχει λέει ότι τα έχουν βρει από την Κυριακή το βράδυ. Εγώ είμαι επιφυλακτικός για όλα και τώρα λέω ότι όπως έκλεισε, με την ίδια ευκολία μπορεί να ανοίξει ξανά, κανείς δεν μπορεί να υπογράψει, αλλά δεν ξέρει τι έχει συμφωνηθεί στο παρασκήνιο».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τι συνέβη αυτές τις εβδομάδες, πριν από περίπου ένα μήνα Κυριακάτικη εφημερίδα κυκλοφόρησε με ένα σχόλιο πολύ θετικό σχόλιο για τον τέως, Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη, ενώ στην άλλη σελίδα υπήρχαν αναφορές σε ανησυχίες του Πρωθυπουργού για δικαστικές υποθέσεις του παρελθόντος. Μετά από αυτό το δημοσίευμα, χτύπησαν «Τα Νέα», αποκαλύπτοντας την παρακολούθηση του κυρίου Χρυσοχοΐδη, του κυρίου Γεραπετρίτη και «φωτογράφησαν» και τον επιχειρηματία που τον παρακολουθούσαν από την Κυβέρνηση που ήταν φιλική προς αυτόν. Ένα από τα θέματα που μπαίνουν στο τραπέζι είναι οι υποκλοπές και μπορώ να πω ότι αυτό μπορεί να φέρει έναν ανασχηματισμό στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης».

Για τον Ιβάν Σαββίδη, υπογράμμισε: «Αν η Κυβέρνηση θέλει να διαταράξει τις σχέσεις της με τον ΠΑΟΚ είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.