ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοτάρσκι: Οι στιγμές που «κράτησε όρθιο» τον ΠΑΟΚ από το πέναλτι

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι προέβη σε σπουδαίες αποκρούσεις στο Βέλγιο. Ο Κροάτης τερματοφύλακας «κράτησε όρθιο» τον ΠΑΟΚ στο Μπριζ αποκρούοντας πέναλτι των γηπεδούχων, όμως και κατά παρελθόν έχει συμβάλλει αντίστοιχα με μεγάλες αποκρούσεις.

Στη σημαντικότερη επέμβασή του στον αγώνα της Πέμπτης (12/4) ο Ντομινίκ Κοτάρσκι απόκρουσε το πέναλτι του Τιάγκο κρατώντας το σκορ σε επίπεδα τέτοια που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να πιστεύει στην ανατροπή και την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας (18/4, 22:00) στη Θεσσαλονίκη.

Με το σκορ στο 1-0 ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απόκρουσε το πέναλτι του Τιάγκο στο 78ο λεπτό.

Το έχει ξανακάνει ωστόσο και μάλιστα στην ίδια διοργάνωση φέτος, στο Conference League, αλλά στην προκριματική φάση του θεσμού.

Ο ΠΑΟΚ στις 3 Αυγούστου αντιμετώπισε τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ εκτός έδρας (1-4), με τον Κοτάρσκι να αποκρούει πέναλτι στο 42’ του Γιάρντεν Σούα με το σκορ σ’ εκείνο το σημείο να βρίσκεται στο «εύθραυστο» 0-1.

Υπερασπιζόμενος την εστία του Δικεφάλου ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει αποκρούσει ακόμη ένα πέναλτι, σε επίπεδο πρωταθλήματος Super League 1 με αντίπαλο τον Άρη στο ντέρμπι του Κ. Βικελίδης στις 4/9/2022.

Είπε «όχι» στην εκτέλεση του Αντρέ Γκρέι στο 53’, με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Στην καριέρα του μέχρι στιγμής ο Κοτάρσκι έχει αποκρούσει συνολικά 7 πέναλτι και έχει δεχθεί γκολ από 27 εκτελέσεις.

Μετά το χθεσινό παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ, αναφέρθηκε και στο πέναλτι που εκτέλεσε, μιλώντας και γι' αυτό που του είπε ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.