Κωστούλας: «Ο Παναιτωλικός δεν κάνει λαμογιές, δεν κάνει παρανομίες και δεν είναι σε άρματα»

Metrosport Team23 Μαΐου 2022

Στη «Δίκη στο Open» μίλησε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, για την ενασχόλησή του με το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την εισήγηση που υπάρχει για υποβιβασμό της ομάδας του Αγρινίου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Μετά από 17 χρόνια απορώ γιατί ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Σε πολλά πράγματα το μετάνιωσα. Ψάχνω εδώ και καιρό να φύγω. Δεν είναι πολλοί οι παλαβοί που θέλουν να ασχοληθούν με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Κουτσοσπύρος και τον άλλον παίκτη ξέχασαν να στείλουν κλήση και εμείς αναμένουμε τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση. Είναι το άλλο άκρο του παραλογισμού. Εμείς τι να κερδίσουμε από μία κίτρινη κάρτα σε έναν αγώνα. Δεν υπάρχει χειραγώγηση της αναμέτρησης. 

Ο παίκτης δεν ήξερε καν ότι θα έπρεπε να πάρει κάρτα, θα του το λέγαμε στο τέλος να την αντικρίσει την κίτρινη κάρτα. Μας έχει κοινοποιηθεί εδώ και μέρες η εισήγηση για υποβιβασμό. Ακόμα και εμείς το ψάχνουμε το επιχείρημα. Αν είναι δυνατόν για μία κίτρινη κάρτα να δημιουργήσουν κάτι σε μία ομάδα και να μιλάμε ακόμα και για υποβιβασμό. Πώς κανείς σκέφτεται και κάνει μια τέτοια πρόταση για υποβιβασμό μίας ομάδας για μία κίτρινη κάρτα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού συνέχισε λέγοντας: «Τα πρώτα δύο χρόνια ξόδεψα 18 εκατ. ευρώ στον Παναιτωλικό, τώρα αφήστε που έχει φτάσει το ποσό. Το μόνο που μας παρηγορεί είναι ότι δίνουμε χαρά στον τόπο μας και αυτό με κάνει και παραμένω ακόμα στον Παναιτωλικό».

Και κατέληξε: «Εμείς κάνουμε κάθε προσπάθεια να γίνονται όλα νόμιμα στον σύλλογο. Όμως δεν μπορούμε να έχουμε παντού τα μάτια μας. Απασχολούμε 60-70 άτομα, δεν μπορούμε να ξέρουμε ο καθένας τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο τους. Ξέρει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ότι ο Παναιτωλικός δεν κάνει λαμογιές, δεν κάνει παρανομίες και δεν είναι σε άρματα. Δεν ευθύνεται η ομάδα και εγώ κάνω μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε σωστοί και τίμιοι ως σύλλογος. Ο Κουτσοσπύρος έπαιξε στοίχημα και ο υπάλληλος χωρίς να ξέρω τους λόγους αμέσως κινήθηκε και ειδοποίησε τη διοίκησή του και βγήκε όλο αυτό το πράγμα μπροστά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.