Κόστισαν τα λάθη και η έλλειψη επιλογών

Γιώργος Καστάνης25 Ιανουαρίου 2021

Η νέα απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ ειδικά στο χθεσινο παιχνίδι με την ΑΕΚ, φανέρωσε τις ελλείψεις επιλογών για την ομάδα, στη προσπάθεια που έκανε για να προσπεράσει τον αντίπαλό της. Ελλειψη επιλογών στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου μετά την παραχώρηση του Γιαννούλη στην Νοργουιτς, δεν υπάρχει αξιόλογος αντικαταστάτης, απουσία και ενός καθαρόαιμου μέσου που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μεσοαμυντικά και θα περιορίσει τα λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Προσθέστε και τα λάθη που έγιναν και τα οποία αξιοποίησαν οι αντίπαλοι, με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το 2-2, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ. Γιατί δεν κατάφερε να κερδίσει ένα ακόμη ντέρμπι, δεν κατόρθωσε να αξιοποιήσει και τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Ηταν εγκλωβισμένοι σύν τοις άλλοις οι Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα), ενώ ο Κρμέντσικ στην αξιόλογη ευκαιρία που είχε και με πλασέ θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη, είδε τον Σβάρνα να γλυτώνει την ΑΕΚ και να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα.

Κακά τα ψέματα, αν θέλει ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και κυρίως να στοχεύσει στο Κύπελλο, θα πρέπει να καλυφθούν με έτοιμους παίκτες, αυτές οι δύο θέσεις, στις οποίες δεν υπάρχουν αντικαταστάτες. Ο Περέιρα, έχασε τις περισσότερες μονομαχίες από τον Γκαρσία της ΑΕΚ, εκεί δημιουργηθηκε υπεραριθμία, ενώ στο δευτερο γκολ της ενωσης που πέτυχε ο Γαλανόπουλος, εκτέθηκε η άμυνα του Δικεφάλου, καθπως κανείς δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα.

Με αυτό το 2-2 στις πλατες του, θα πάει σε τρείς ημέρες ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτό που προέχει, είναι να έρθουν άμεσα δύο παίκτες πρώτης επιλογής για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν. Γιατί ο Καγκάβα είναι οκτάρι δεν είναι εξάρι, ενώ ο Βόσνιος είναι εξτρέμ και ακόμη κι αν πιάσει από την πρώτη στιγμή δεν μπορεί να καλύψει τα κενά που υπάρχουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.