Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 1000 οι νεκροί στο Ιράν!

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Μαρτίου 2020

Οι θάνατοι στο Ιράν ξεπέρασαν σήμερα τους 1.000 και η κυβέρνηση δεν έχει λάβει προς το παρόν κανένα μέτρο καραντίνας ή απομόνωσης των ύποπτων κρουσμάτων.

Με βάση τον επίσημο απολογισμό, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 17.361 και οι θάνατοι σε 1.135.

Το Ισραήλ απαγορεύει την είσοδο στους ξένους

Το Ισραήλ κλείνει τα σύνορά του σε όλους τους ξένους, με εξαίρεση όσους διαμένουν εκεί, στη μάχη εναντίον της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.

Έως σήμερα, 433 κρούσματα έχουν καταγραφεί στο Ισραήλ, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν κλείσει όλοι οι χώροι αναψυχής, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Επιπλέον, έχουν απαγορευτεί οι «μη αναγκαίες» μετακινήσεις.

Πακιστάν: Καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος

Το Πακιστάν επιβεβαίωσε σήμερα τον πρώτο θάνατο εξαιτίας του κορωνοϊού στη χώρα καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα ανήλθε σε 260, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας.

Ο θάνατος καταγράφηκε στην βορειοδυτική επαρχία Κιμπέρ-Πανκτούνκβα, όπου έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής 19 κρούσματα.

Κλείνουν τα σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου το κλείσιμο των σχολείων από την Παρασκευή για την αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας χαρακτήρισε σήμερα τον νέο κορωνοϊό "εχθρό της ανθρωπότητας", καθώς έχει σκοτώσει περισσότερους από 8.000 ανθρώπους παγκοσμίως από τότε που εμφανίστηκε στην Κίνα, στα τέλη Δεκεμβρίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.