Και οι πλούσιοι έσονται πλουσιότεροι, οι δε φτωχοί φτωχότεροι

Αλέξανδρος Τσίγγος26 Ιανουαρίου 2021

Είναι από τον περασμένο Ιούλιο γνωστό, ότι η φυλάκιση των ανθρώπων του πλανήτη μας, έχει προσφέρει στον κορβανά των ιδιοκτητών των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών, τεράστια πλούτη.

Σήμερα και πέρα από κάθε αμφιβολία επιβεβαιώνεται ότι οι πλούσιοι έγιναν κατά πολύ πλουσιότεροι και οι φτωχοί κατά πολύ φτωχότεροι. Οι δε φτωχοί, όσοι επιζήσουν μέσα από αυτό το επίσημο και κρατικοδοτούμενο σύστημα καταδίκης, θα χρειαστούν τουλάχιστον δέκα χρόνια για να επιστρέψουν στο σημείο που ήταν όταν ξεκίνησαν τα lockdowns, οι πλουσιότεροι του κόσμου θα βρίσκονται στην στρατόσφαιρα της οικονομικής δύναμης.

Οι ΔΕΚΑ πλουσιότεροι άντρες στον κόσμο έχουν δει τον συνδυασμένο πλούτο τους να αυξάνεται κατά ΜΙΣΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΔΟΛΛΆΡΙΑ από την έναρξη της πανδημίας - περισσότερο από αρκετό για να πληρώθεί ένα εμβόλιο COVID-19 για όλους και για να διασφαλίσει ότι κανένας δεν ωθείται στη φτώχεια από την πανδημία. Ταυτόχρονα, η πανδημία εισέβαλε στη χειρότερη εργασιακή κρίση σε πάνω από 90 χρόνια, με εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους που τώρα απασχολούνται ή δεν εργάζονται.

Τον Ιούλιο και σε ΤΡΕΙΣ μήνες είχε μετρηθεί ότι οι 100 πιο πλούσιοι Αμερικανοί είχαν αυξήσει την περιουσία τους 630 δις δολάρια. Σήμερα ΜΟΝΟ οι 10 έφτασαν αυτό το πόσο. Που σημαίνει ότι μαζί με τους άλλους 90, συνδυασμένα έχουν πλησιάσει τα ΤΡΙΑ (3) τρις δολαρίων!

Μπορούμε να τον αποκαλούμε ιό της ανισότητας

Οι νοθευμένες οικονομίες διοχετεύουν πλούτο σε μια πλούσια ελίτ που ξεπερνά την πανδημία με πολυτέλεια, ενώ εκείνες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας - βοηθοί καταστημάτων, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και πωλητές της αγοράς - αγωνίζονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς και να βάλουν φαγητό στο τραπέζι.


Το 10% του ανήκει και ελέγχει το 87% όλων των μετοχών, και έτσι είναι κατανοητό γιατί το Χρηματιστήριο μόνο ανεβαίνει και δεν πέφτει, εκτός κι αν το ρίξουν σε μια διάθεση να διασπείρουν την απελπισία στην κοινωνία, ότι όλα καταρρέουν.

Στο 50% του πληθυσμού μένει το 7% του χρηματιστηριακού πλούτου.

Για να επέλθει όλη αυτή η άνιση κατανομή του πλούτου και της περιθωριοποίησης έπρεπε το Facebook, η Google, το youtube, μανιακά λογοκρίνουν τον κάθε γιατρό που μιλάει με την λογική, πως μόνο το 0.03% μπορεί να πεθάνει από τον ιό και πως η τρέλα των εγκλεισμών είναι αδικαιολόγητη. Το μακρύ χέρι της Παγκόσμιας εξουσίας.

Πριν λίγες μέρες το Newsweek, επιτέλους δημοσίευσε την διεθνή μελέτη που αποδεικνύει πως είτε με lockdowns είτε όχι, έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα όποιος μιλάει και λέει το αυτονόητο τον λοιδορούν η τον αποκαλούν ψεκασμένα, η εχθρό του κράτους, με τα μηχανάκια των ΜΜΕ πληρωμένα να εξυπηρετήσουν την πολιτική των πλουσίων και της Παγκοσμιοποίησης λειτουργούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σαν μηχανισμοί ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Στην δε Γερμανία στην Δρέσδη ετοίμασαν φυλακές για όσους αμφισβητούν το lockdown!!!!


Ο δε πρόεδρος της Κίνας Ζι, ζήτησε εχθές από τους G20, να προχωρήσουν οι διαδικασίες για μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση!


Όσο μακρύτερα είναι το σημείο λήψης των αποφάσεων, από εκεί που ζουν οι άνθρωποι, τόσο πιο κοντά στο πολίτευμα της Τυραννίας και της Δικτατορίας βρισκόμαστε.

Τόσο λιγότερο οι άνθρωποι μπορούν να ελέγχουν και την μοίρα τους και την ζωή τους και τα όσα γίνονται στο δημόσιο βίο τους. Καθιστώντας έτσι τους κυβερνήτες τους, τις πολιτικές ηγεσίες, στο απυρόβλητο του να χρειαστεί να απολογηθούν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.