Κορωνοϊός: Έκτακτη συνεδρίαση - Τι ζητούν οι λοιμωξιολόγοι για τα καταστήματα

Metrosport Team02 Απριλίου 2021

Έκτακτη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων πραγματοποιείται αυτή την ώρα, με θέμα το άνοιγμα των καταστημάτων, το οποίο έχει ανακοινωθεί για την προσεχή Δευτέρα (5/4). Σε αυτή συμμετέχουν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναζητείται ο τρόπος με τον οποίο θα ανοίξουν τα καταστήματα, ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που ζητούν να αναβληθεί το άνοιγμα των μαγαζιών στις περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο». 

Σημειώνεται ότι στο «βαθύ κόκκινο» βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Αττική, η Θεσσαλονίκη! Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, ωστόσο και μόνο ότι υπάρχει στο τραπέζι η εν λόγω πρόταση δείχνει πόσο ανησυχούν οι επιστήμονες για τη χαλάρωση των μέτρων.

Πάντως τη συνεδρίαση απασχολεί και η επιδημιολογική κατάσταση σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, περιοχές στις οποίες τόσο ο κ. Χαρδαλιάς, όσο και η κ. Παπαευγγέλου έκαναν ειδική αναφορά κατά τη διάρκεια της σημερινής (2/4) ενημέρωσης.

Πηγή: in.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.