Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα 4 σχολεία στη Θεσσαλονίκη που είχαν κρούσμα

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2020

Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού σε σχολεία στην πόλης της Θεσσαλονίκης διαγνώστηκαν σε 10 ημέρες λειτουργίας των σχολείων. 

Αρχικά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της Περαίας βρέθηκε θετική στον ιό μία εκπαιδευτικός. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του σχολείου δόθηκε εντολή οι μαθητές και οι μαθήτριες τριες του συγκεκριμένου τμήματος (Γ2), να μην προσέλθουν στο σχολείο, για 14 μέρες, από σήμερα έως και την Παρασκευή 2/10, ενώ υπήρξαν οδηγίες για στενή παρακολούθηση της υγείας τους.  

Ακολούθησε το κρούσμα στο τμήμα Γ1 στο 2ο ημερήσιο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου, όπου μαθήτρια διαγνώσθηκε με κορωνοϊό ενώ ένας ακόμη μαθητής στο 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς βρέθηκε θετικός. Αναμένεται η ανακοίνωση του σχολείου για κατ΄οίκον περιορισμό των μαθητών του τμήματος και ακολούθησε του υγειονομικού πρωτοκόλλου. 

Το τέταρτο κρούσμα εμφανίστηκε σε μαθητή του 14ου Εσπερινού ΕΠΑΛ. Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του Τμήματος Βμηχ2 του 14ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. από την Δευτέρα 21/09/2020 έως και την Τετάρτη 30/09/2020. Ο μαθητής είναι σε καραντίνα ενώ θα γίνει έλεγχος σε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.