Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεσάλωσαν σε κορωνο-πάρτι!

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2020

Μία είδηση που έρχεται από την Αθήνα και έχει να κάνει με κορωνό-πάρτι έχει προκαλέσει αίσθηση τις τελευταίες ώρες αφού σε αυτό φέρονται να συμμετείχαν επτά παίκτες του Ολυμπιακού!

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, έλαβε χώρα σε roof garden πάρτι παρά τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το bloko.gr, στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε καταγγελία πως στον τελευταίο όροφο ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Συγγρου γίνεται παρτι. Πληρώματα της Άμεσης Δράσης πήγαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι στο roof garden του ξενοδοχείου περίπου τριάντα άτομα διασκέδαζαν υπό τους ήχους μουσικής που επέλεγε DJ.

Όπως αναφέρει επίσης το εν λόγω δημοσίευμα στο πάρτι παραβρέθηκαν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση. Ειδικότερα πρόκειται για επτά παίκτες οι οποίο έδωσαν το παρόν στην παράνομη εκδήλωση.

Κόπηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και επίσης συνελήφθη η 24χρονη ως διοργανώτρια για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορονοϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Την είδηση για το κορoνο-πάρτι επιβεβαίωσε και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.