Κοροναϊός: «Από την γρίπη και τα τροχαία έχουμε περισσότερα θύματα»

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2020

Ο Δρόσος Τσαβλής, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πνευμονολόγος, συνέστησε ψυχραιμία για τον κοροναϊό μιλώντας στο Metropolis 95.5.

«Η μεγάλη ανησυχία της Πολιτείας είναι να μην εμφανιστεί ξαφνικά πανδημία και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτά τα πολλά κρούσματα. Δεν ανησυχεί για τα μεμονωμένα κρούσματα, είναι σαν μία απλή γρίπη» είπε, μεταξύ άλλων, και συνέχισε:

«Από την γρίπη και από τα τροχαία έχουμε θρηνήσει περισσότερους νεκρούς και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον κοροναϊό. Δόθηκε από τα ΜΜΕ μία έκταση που δεν έπρεπε, που δημιούργησε αυτή την ιστορία με τον κόσμο να τρέχει και να αδειάζει τα μακαρόνια και τα ρύζια από τα ράφια.

Δυστυχώς λειτουργούμε λίγο παρορμητικά και ενστικτωδώς και δεν βάζουμε την λογική να πρυτανεύσει και να ακούσουμε τις γνώμες των ειδικών. Αφηνόμαστε μόνο στις πληροφορίες που ακούμε δεξιά και αριστερά. Η κοπέλα που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ και το παιδί της είναι πολύ καλά στην υγεία τους και, απλά, παραμένουν απομονωμένοι για να μην μεταδώσουν τον ιό.»

Ακούστε όλη την συνέντευξη


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.