«Κόρντομπα και Γουέλτον αρέσουν στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team31 Ιουλίου 2022

Την επομένη του οδυνηρού αποκλεισμού από την Λέφσκι, ΜΜΕ της Βουλγαρίας υποστηρίζει πως δυο από τους διακριθέντες και στα δυο ματς της βουλγαρικής ομάδας αποτελούν μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Tema Sport υποστηρίζει πως στο «κάδρο» του Δικεφάλου είναι ο Παναμέζος κεντρικός αμυντικός Χοσέ Κόρντομπα και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Γουέλτον που είχε σκοράρει στο πρώτο ματς. 

«Ο ΠΑΟΚ μετά το πρώτο παιχνίδι στην Σόφια σκεφτόταν να κάνει πρόταση στην Λέφσκι για τους δυο παίκτες, αλλά λόγω της ρεβάνς οι Έλληνες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν το θέμα για να μην εκληφθεί ως πρόσθετη πίεση στον αντίπαλο, γιατί στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν ότι η Λέφσκι έχει οικονομικά προβλήματα», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της βουλγαρικής ιστοσελίδας.

«Σύμφωνα με την πηγή από τους «ασπρόμαυρους» οι δυο παίκτες που αρέσουν στον ΠΑΟΚ είναι ο Χοσέ Κόρντομπα, αλλά και ο Βραζιλιάνος Γουέλτον. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πεπεισμένος ότι ο Κάργας είναι λύση για τα αμυντικά προβλήματα, τα οποία αμφισβητούν την ικανότητα της ομάδας να παλέψει για ένα τρόπαιο τη νέα σεζόν.

 Ο Βραζιλιάνος Γουέλτον παίζει στην αντίθετη πλευρά με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και θα ήταν μια ακόμα καλή λύση στην επίθεση λόγω της ταχύτητας και της εξαιρετικής τεχνικής του», σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.